Er du god til at gå forrest og få andre med dig, når det handler om salg? Brænder du selv for salg, og kan du konvertere det til kommercielle resultater? Vil du stå i spidsen for vores team af netværkssælgere og skabe yderligere vækst i salget af vores netværk til ledere og HR, så er det dig, vi leder efter.

Om jobbet

Du får til opgave at motivere og drive salgsteamet, der sælger netværk til direktører, ledere og HR-professionelle. En stor del af opgaven er selv at sælge via telefonen og planlægge salgsfremmende aktiviteter for dig selv og teamet.

Vi forventer, at du skaber resultater med udgangspunkt i et miks af markedsføringskampagner, telefonsalg og evt. kundemøder. Sammen med teamet sætter du mål, planlægger kampagner og sikrer at afdelingen får succes.

Din profil

Du har solid salgserfaring fra lignede stillinger, hvor salg af netværk, kurser eller andre ydelser til HR og ledere har været omdrejningspunktet. Du er god til at motivere andre, at igangsætte projekter og følge op på dem, så resultaterne kommer i hus. Du sikrer en tillidsfuld omgangstone og en performancekultur, hvor du gerne går forrest selv.

Vi forventer, at du har dokumenterede resultater med opsøgende salg inden for telefonsalg, samt at du har en bred viden om og indsigt i dansk erhvervsliv. Du er systematisk og struktureret i dit arbejde, så du hele tiden har overblik over din pipeline. Du er fortrolig med brug af CRM-systemer.

Som person er du

  • tillidsvækkende og teamorienteret
  • motiveret af resultatskabelse via opsøgende salgsarbejde, herunder telefonsalg 
  • Hunter - udadvendt og relationsskabende
  • systematisk og god til at bevare overblikket
  • gerne i besiddelse af et godt professionelt netværk
  • selvstændig og har et stærkt konkurrencegen

Vi tilbyder

Hos CfL bliver du en del af en energisk arbejdsplads med mange aktiviteter, høje ambitioner og en professionel tilgang, hvor alle har fokus på kunden. Omgangstonen er uformel, engagementet er stort, tempoet er højt, og vi har det sjovt samtidigt. Vi tilbyder en fast løn plus provision og bonus.

Vi sørger for at klæde dig på til jobbet med en omfattende introduktion til CfL, vores salgstilgang og produkter. Du får reference til direktør Anja Neiiendam.

Ansøgningsprocessen

Såfremt du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning samt CV til Charlotte Jørgensen på job5@cfl.dk

Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og bilag fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os via job@cfl.dk

Ansøgningsfrist: 9. juni 2019 (samtaler afholdes løbende)
Tiltrædelse: efter aftale
Samtaler holdes løbende
Arbejdssted: København Ø

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Direktør, Anja Neiiendam
E-mail: ane@cfl.dk
Mobil: +45 51 54 41 82

_______________________________________________________________________________________

CfL er Danmarks største ledelseshus, og vores formål er at løfte kvaliteten af ledelse i Danmark. Vi er en forretningsdrivende forening, der er ejet af vores medlemmer. Vores arbejde omfatter ledelsesarrangementer, netværk, kurser, testværktøjer og rådgivning.

Helt enkelt tror vi på: Bedre ledere. Bedre resultater.