Tal med os!

-    I ledelse betyder den personlige kontakt noget.

I ledelse er udgangspunktet altid det enkelte menneske. Det gælder både i dit daglige arbejde som leder – og det gælder også, når vi uddanner og dygtiggør jer, der arbejder med ledelse.

Hos CfL tror vi på, at den personlige kontakt betyder noget og vi tror på, at den rette vejledning gør en stor forskel, når du skal finde det rette kursus eller program, som giver dig optimalt udbytte. Og vi ved, at det kan være en overvældende – og tidskrævende – opgave at finde rundt i.

Derfor står vi altid til rådighed med gode råd, vejledning og sparring. Og vi har mange års erfaring at trække på, når vi skal hjælpe dig.


Hos CfL kan du altid få personlig kontakt

- Det koster aldrig noget at spørge os om råd!

Hvis du har spørgsmål, så lad os høre fra dig. Uanset om du vælger at sende en mail, anvender vores chat-funktion på hjemmesiden eller ringer til os, så får du direkte forbindelse til en kompetent og erfaren rådgiver, som kender vores fulde kursus- og programpalette og som ved, hvad markedet efterspørger.

Rådgiverne kan vejlede dig, så du ikke spilder din tid; hverken på at søge forgæves efter et kursus eller program, eller på at tilegne dig nye kompetencer, som ikke giver dig det, du har behov for.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Åbningstider:

Mandag ‒ torsdag kl. 8.00-17.00
Fredag kl. 8.00 - 16.30  

chat cfl mail CfL telefon nr

 

Sådan finder du CfL i København:
CfL ligger centralt placeret tæt ved Østerport Station og med let adgang fra de større indfaldsveje. Vi har ca. 90 gratis parkeringspladser, hvis du kommer i bil.