PHO

Poul Holck

Titel: Chefrådgiver
Telefon: +45 5154 4124
Email: pho@cfl.dk

Uddannelse

  • Master i Organisationspsykologi
  • Kandidatuddannelse fra Forsvarsakademiet - Military & Strategic Studies
  • Executive Development Program IMD International Business School

 

Erhvervserfaring

Fokus på gennemførelse af ledelsessparring og ledelsesudviklingsforløb i virksomheder med omdrejningspunkt i strategi eller organisationsudvikling. Udvikling af organisationer med udgangspunkt i ny strategi, forretningsudvikling og forandringsledelse samt kompetenceudviklingsprogrammer.

Den praktiske erfaring er primært hentet som intern organisations- og ledelsesudviklingskonsulent via ledelse- og rådgivningsopgaver i nært samspil med ledergrupper i danske og udenlandske virksomheder. Disse har ofte taget afsæt i en indledende kortlægning/analyse af organisationens eller funktionsområdets behov efterfulgt af en fælles planlægning og prioritering af de mest relevante udfordringer samt rådgivning i hele forløbet, indtil de ønskede resultater er indfriet. Eksempler på virksomheder: Dansk Supermarked A/S, APM Terminals, Mærks Drilling, DSB og Carlsberg Danmark A/S. Den praktiske erfaring er understøttet af ledelseserfaring, som linjeleder i forsvaret og som leder i stabsfunktioner i forskellige private virksomheder.

Tidligere karriere

2016-        : Virksomhedsrådgiver, CfL
2009-2016: HR-chef, Carlsberg Danmark, DSB og A.P. Møller
2008:2009: Bataljonschef (CEO) ved Den Kongelige Livgarde
2007-2008: Stabschef for den danske styrke i Helmandprovinsen i Afghanistan
1992-2006: Linjeofficer i forsvaret (undervisning på Hærens Officersskole, chefkonsulent i forsvarskommandoens strategiafdeling m.fl.)