Executive News - sommerhilsen 2014

I CfL kan vi se tilbage på et halvår fyldt med toplederaktivitet

Vi oplever, at flere og flere virksomheder prioriterer toplederudvikling, men tænker man sig fornuftigt nok om?. Hvad skal jeg investere tid og penge i? Giver det værdi? For mig? For min virksomhed? Hvad er forskellen på de forskellige tilbud? Fornuftige spørgsmål, som en dialog med CfL altid omfatter.

Hos CfL får man som topleder ikke kun en uddannelse, man deltager også i en udfordrende udviklingsrejse. Vi tilbyder et læringsrum, hvor topledere har alle muligheder for at komme ud af deres komfortzone og blive udfordret af andre erfarne ledere. Det har vi gjort siden 1957, hvor vores første toplederprogram "Kursus i virksomhedsledelse" så dagens lys, og vi har tænkt os fortsat at udfordre god topledelse, for det betaler sig!

Hvis du som topleder vil deltage i et af CfLs topleder-programmer, så kræver det, at du tager dig selv og dit job med ind i forløbet. Med udgangspunkt i det, der er forretningskritisk, arbejder vi med dine personlige og ledelsesmæssige kompetencer. Målet er, at du skal udvikle dig som topleder og skabe endnu bedre resultater.

Tøv ikke med at kontakte os for en dialog om mulighederne for dig og din virksomhed.

Rigtig god sommer og god læselyst!