Job hos CfL

Erhvervspsykolog til Testværktøjer

Du brænder for at arbejde med erhvervspsykologiske test. Du sætter en ære i at forstå kundernes behov og det er helt naturligt for dig at hjælpe nye og eksisterende kunder med at optimere deres rekrutterings- og udviklingsprocesser. Gør du det, så kan vi tilbyde et unikt job for en erhvervspsykolog.

CfLs fornemmeste opgave er at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. Vi udvikler ledere gennem rådgivning, netværk, kurser og testværktøjer, og vi søger nu en erhvervspsykolog til vores testafdeling, der vil understøtte vores formål og udøve høj faglig kvalitet i brugen af testværktøjer.

Som vores nye kollega i Testværktøjer har du ikke nødvendigvis mange års erhvervserfaring på CV’et. Det vigtigste er, at du har lyst til både formidling og fordybelse - og at lære nyt. Det betyder:

 • Du trives med at stå på scenen og bringe din faglighed i spil kommercielt. Det kan være på vores certificeringskurser, hvor du skal sikre en høj faglig formidling og understøtte deltagernes læring. Det kan også være på vores Erfamøder, hvor du skal inspirere og facilitere processer for vores certificerede, så vi udvikler deres kompetencer. Endelig kan det være på vores Klubhusmøder, hvor du bidrager med din viden om erhvervspsykologi og ledelsestrends.

 • Du trives også med at fordybe dig i skrivebordsopgaver, hvor du kommer til at arbejde i dybden med vores produkter og kvalitetssikre, analysere og videreudvikler CfL’s pallette af testkurser og -produkter.

Du kommer ydermere til at arbejde tæt sammen med resten af huset, da redskaberne indgår som et fundament for CfLs øvrige ydelser inden for rådgivning og lederudvikling.

Dine primære opgaver bliver at:

 • certificere kunder i brugen af CfLs testværktøjer
 • forankre brugen af testværktøjer hos eksisterende og nye kunder
 • skabe de bedste rammer og indhold for vores brugere igennem aktiviteter såsom e-learning, erfa-møder, workshops, sparring og introduktion af nye koncepter
 • bevare og styrke vores høje kundestilfredshed ved at have fokus på værdiskabelse med vores værktøjer
 • kvalitetssikre og sikre høj faglighed i produkter og ydelser
 • udvikle og implementere nye koncepter, produkter og tiltag i takt med områdets fremdrift og udvikling

 

Din profil

Du trives i rollen som konsulent og værdsætter også muligheden for at fordybe dig i opgaver der kræver opmærksomhed på detaljen. Du brænder for at gøre en forskel og er optaget af erhvervspsykologiske test. Du kan lide at have forskellige typer af opgaver, besidder en naturlig gennemslagskraft og fungerer godt, når du skal præsentere fagligt indhold på både en stor og mindre scene.

Du tager ansvar for dine opgaver og er ærekær i forhold til kvaliteten af dine leverancer. Du er rundet af en naturlig nysgerrighed i mødet med andre, og din imødekommenhed skaber fundamentet for gode relationer.


Baggrund og erfaring

For at være et godt match til stillingen ser vi gerne at du: 

 • er fagligt stærkt funderet inden for erhvervspsykologien som cand.psych. eller lign.
 • har interesse for og noget erfaring med erhvervspsykologisk testning
 • er en teamplayer, der hjælper kolleger
 • evner at skabe og vedligeholde kundekontakter og sætte dig ind i kundens udfordringer
 • kan sætte CfLs løsninger i spil, så de skaber mest muligt værdi hos kunden
 • er en dygtig underviser, der trives med formidlingsopgaven
 • taler og skriver både flydende dansk og engelsk

Certificering i et eller flere af CfLs værktøjer vil være en fordel, men er ikke en betingelse.

 

Vi tilbyder 

Du kommer til at indgå i vores passionerede og kompetente team af kolleger, som arbejder med salg og udvikling af test- og ledelsesredskaber. Du vil naturligvis blive certificeret i de værktøjer, du får ansvaret for, og vi sikrer en grundig introduktion, så du hurtigt kan komme i gang med at rådgive vores kunder om vores løsninger.

Som medarbejder i CfL får du mange fagligt stærke kolleger på en arbejdsplads med fokus på kunden, høj energi og gode muligheder for udvikling.

Vi prioriterer også et sundt arbejdsmiljø med mange sociale, kulturelle og netværksskabende medarbejderaktiviteter.

 

Sådan søger du

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere informationer om stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Mette Babitzkow Boje, på 53 67 67 91 eller mba@cfl.dk

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning og CV til Charlotte Rønn-Jørgensen på job7@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: 13. februar 2023
Arbejdssted: København Ø
Tiltrædelse: 1. april 2023
Samtaler: Vi indkalder til samtaler løbende


Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og bilag fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøger og ansøger til opslåede stillinger. Læs mere her


CfL er Danmarks førende ledelseshus, og vores formål er at løfte kvaliteten af ledelse i Danmark. Vi tror på, at ledelse er den enkeltfaktor, der betyder mest for værdiskabelse, og vores pay off lyder derfor: Bedre ledere. Bedre resultater. Vores forretningsområder dækker rådgivning, kurser, medlemsaktiviteter, netværk og  testværktøjer.

Har du spørgsmål?

Mette Babitzkow Boje
Chef for Testværktøjer

T: +45 53 67 67 91
M: mba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik