Job hos CfL

Kompetencerådgiver

Kompetencerådgiver – kan du sælge CfLs kurser?


Bliv en del af et udviklingshus, hvor du:

 • er med til at dygtiggøre lederne i de danske virksomheder og organisationer
 • sælger CfLs efterspurgte lederudviklingskurser med udgangspunkt i din rådgivning
 • får lov til at være selvkørende – og ikke drukne i KPI’er


Du sælger hele CfLs udbud af kurser

www.cfl.dk/kompetenceudvikling kan du se hele det udbud af kurser inden for ledelse, HR og personlig udvikling, vi tilbyder. Det er de kurser, du skal rådgive om.

Rigtig mange virksomheder vælger CfLs kurser, og du har derfor et godt navn i ryggen. Dit udgangspunkt for salget er den lead-generering, der kommer fra vores marketingafdeling. Det er altså potentielle kursister og/eller HR, som på den ene eller anden måde allerede har vist interesse for kurserne.

Du tager fat i leads pr. telefon eller mail for at tilbyde den rådgivning, der skal til for, at de vælger det helt rigtige kursus for dem. Nogle gange rammer du et behov nu og her, og andre gange arbejder du med et lead over en længere periode indtil timingen er den rigtige.

Værdien af relationer

Valget af kursusudbyder er tit forankret i HR, og det er ofte HR-chefer eller -partnere, du har dialogen med. Her sikrer du, at vi er med i overvejelserne omkring valg af kursusudbyder. Derfor er en vigtig del af jobbet at skabe gode og langvarige relationer.


Et kompetent ledelsesfagligt miljø

Du får 3 tætte kolleger, som også er kompetencerådgivere. Vi har tæt samarbejde med marketing samt kundeservice, der står for alt det praktiske omkring kursustilmeldinger mm.

Generelt kommer du ind i et hus med masser af viden at trække på og med let adgang til sparring med underviserne. Vi holder desuden de fleste kurser i huset, så her er altid en god energi, og det giver dig også chancen for at hilse på dine kunder, når de er i huset.


Du er eminent til at rådgive og sælge over telefon og mail

Du har erfaring med opsøgende salg via rådgivning over telefon og mail. Måske har du endda allerede et godt netværk blandt HR-professionelle og ledere. Derudover er dette et job for dig, hvis du:

 • er struktureret og vedholdende - og ved, hvor vigtigt det er at følge op.
 • kan afdække kunden hele vejen rundt. Måske spotter du et behov, som kolleger i andre af vores forretningsområder kan tage over på.
 • har en god energi. Hvis du har en brændende lyst til at tale i telefon, og hvis man bliver glad, når man har dig i røret, så er du godt på vej.
 • kan sætte dig ind i en omfattende kursuspalet, så du bedst kan rådgive dine kunder.


Du kan i øvrigt se frem til at:

 • få en fast løn kombineret med provision, årsbonus samt god pensionsordning.
 • få indflydelse på, hvor meget du vil arbejde. Det er en fuldtidsstilling, men der er også mulighed for deltid.
 • få gode muligheder for egen kompetenceudvikling på CfLs kurser.
 • vores kolleger i køkkenet dagligt forkæler os med en rigtig lækker frokostanretning.
 • kunne parkere din cykel eller bil lige ved døren – eller hoppe af toget på Østerport


Ansøgningsprocessen

Synes du stillingen lyder spændende og matcher din profil, så send snarest muligt din ansøgning og CV til Charlotte Jørgensen på job5@cfl.dk. Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og CV fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kursuschef Martin Winther Nørlev på telefon 2628 9572.

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2021
Tiltrædelse: 1. januar 2022
Arbejdssted: København Ø

Databehandling
Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøger og ansøger til opslåede stillinger. Læs mere her 

CfL er en medlemsejet forening, der har til formål at løfte ledelseskvaliteten i dansk erhvervsliv. Vi sætter ledelse øverst på dagsordenen via medlemsaktiviteter, rådgivning, uddannelse og netværk.  CfL er en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor ledere og HR udveksler erfaringer, debatterer og lærer. Bedre ledere. Bedre resultater.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik