Job hos CfL

Kompetencerådgiver til salg af kurser og lederudviklingsprogrammer

CfL søger kompetencerådgiver til salg af kurser og lederudviklingsprogrammer

Har du lyst til at blive en del af et udviklingshus, hvor du:

 • er med til at dygtiggøre lederne rundt omkring i de danske virksomheder.
 • sælger CfLs efterspurgte lederudviklingskurser med udgangspunkt i din rådgivning.
 • får lov til at være selvkørende – uden at drukne i KPI’er.


Du sælger hele CfLs udbud af kurser

Rigtig mange virksomheder vælger CfLs kurser og udviklingstilbud. Hvert år hjælper vi flere tusinde ledere og HR-professionelle med at blive dygtigere, så du har et godt navn i ryggen.

Dine resultater vil skulle skabes med udgangspunkt i et miks af online markedsføring, SoME-kampagner, mail og telefon. Det er derfor vigtigt, at du har et digitalt mindset og er tryg ved at navigere på forskellige online platforme. Vi arbejder efter en struktureret salgsproces og vores marketingteam er geniale til at genere leads.

Det er altså potentielle kursister og/eller HR-afdelinger, som på den ene alle anden måde har vist interesse for kurserne. En af de vigtige indledende opgaver er at screene de forskellige leads og finde frem til hvilken salgsproces du skal igangsætte, for at de kommer helt i mål.
En stor del af salgsdialogerne og rådgivningen foregår telefonisk for at sikre, at kursisterne vælger det kursus, der er det helt rigtige for dem i forhold til deres situation. Det kræver ofte en del dialoger, og ligesom med alt andet salg er timing afgørende. Nogle gange rammer du et behov her og nu, og andre gange arbejder du med et lead over en længere periode.

Går du ind på www.cfl.dk/kompetenceudvikling kan du se hele det udbud af kurser inden for ledelse, HR og personlig udvikling, vi tilbyder de danske virksomheder. Det er de kurser, du skal sælge.


Værdien af relationer

Valget af kursusudbyder er tit forankret i HR, og det er ofte HR-chefer eller -partnere, du har dialogen med. Her sikrer du, at vi er med i overvejelserne omkring valg af kursusudbyder. Derfor er en vigtig del af jobbet at skabe gode og langvarige relationer.


Et kompetent ledelsesfagligt miljø

Du vil blive en del af et velfungerende team i Kompetenceudvikling, der p.t. består af tre kompetencerådgivere og en kursuschef. Vi har tæt samarbejde med marketing omkring selve leadgenereringen samt kundeservice, der står for alt det praktiske omkring kursustilmeldinger mm.

Generelt kommer du ind i et hus med masser af viden at trække på og med let adgang til sparring med underviserne. Vi holder desuden de fleste kurser i huset, så her er altid en god summen, og det giver dig også chancen for at hilse på dine kunder, når de er i huset


Du er eminent til at rådgive og sælge over telefon og mail

Du har erfaring med opsøgende salg via rådgivning over telefon og mail. Måske har du endda allerede et godt netværk blandt HR-professionelle og ledere. Derudover er dette et job for dig, hvis du:

 • kan afdække kunden hele vejen rundt. Måske spotter du et behov, som andre kolleger i vores medlems- eller rådgivningsforretning kan forfølge.
 • har en god energi. Den er svært at sætte fingeren på, men hvis du har en brændende lyst til at tale i telefon, og hvis man bliver glad, når man har dig i røret, så er du godt på vej.
 • er struktureret og vedholdende - og bevist om at løbende og professionel opfølgning er en af nøglerne til succes i salg.
 • har en vis forståelse og interesse for anvendelse af digitale platforme og sociale medier i dit salgsarbejde.
 • har minimum et par års erfaring med salg til ledere og HR, hvor kompetenceudvikling eller lignende ydelser har været et omdrejningspunkt.
 • kan sætte dig ind i en omfattende kursuspalette, så du kan rådgive dine kunder bedst muligt - primært på dansk og indimellem på engelsk.


Med CfL som arbejdsplads


får du får du en masse dygtige og fagligt stærke kollegaer, og en arbejdsplads præget at høj energi og godt humør. Vi holder flere årlige arrangementer sammen for at styrke sammenholdet og samarbejdet på tværs af afdelingerne. F.eks. har vi Tour de France event, deltager i DHL og holder faglige og sociale Kick-offs både sommer og vinter.

Derudover kan du i øvrigt se frem til:

 • en lønpakke bestående af fast løn kombineret med provision, årsbonus samt en god pensionsordning
 • betalt fri mellem jul og nytår, for vi holder lukket
 • gode muligheder for egen kompetenceudvikling på CfLs kurser
 • en rigtig lækker frokostanretning, som vores kollegaer i køkkenet dagligt forkæler os med
 • at kunne parkere din cykel eller bil lige ved døren – eller hoppe af toget på Østerport St. kun 500 m væk

Er du interesseret?

Synes du stillingen lyder spændende og matcher din profil, så send snarest muligt din ansøgning og CV til Charlotte Jørgensen job5@cfl.dk.

Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og bilag fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: København Ø
Tiltrædelse: 1. marts eller snarest muligt derefter
Samtaler: Vi holder samtaler løbende så send gerne din ansøgning og CV snarest muligt.


Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøgere og ansøgere til opslåede stillinger. Læs mere her

Yderligere oplysninger fås hos:

Kursuschef, Martin Winther Nørlev
E-mail: mwn@cfl.dk
Mobil: +45 2628 9572

Læs mere om CfLs kurser på www.cfl.dk/kompetenceudvikling

 

CfL er et ledelseshus, der er sat i verden for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. I private såvel som offentlige virksomheder. Helt enkelt tror vi på: Bedre ledere. Bedre resultater. Vores arbejde omfatter både netværk, kursusaktiviteter, arbejde med testværktøjer, HR-jura og rådgivning.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik