Job hos CfL

Kompetencerådgiver til netværkssalg i Aalborg

Til netværkssalg i Aalborg søger vi en kommerciel kompetencerådgiver med stor forståelse for organisationer og et udtalt huntergen.

CfL etablerer nye netværk og oplever en stigende efterspørgsel, hvorfor vi søger endnu en netværkssælger med base i Aalborg, hvor netværksteamet er samlet.

Arbejdsopgaver

Dit arbejde består i at opsøge egnede kandidater til CfLs netværk for direktører, ledere og HR-professionelle. Du afdækker via telefonisk og skriftlig dialog, hvilket netværk, der matcher kandidatens ønsker og behov.

Kandidaterne finder du primært på LinkedIn eller sekundært i CfLs egen kundedatabase, og du får assistance af vores studentermedhjælper i arbejdet med dette.


Din profil

Det er afgørende, at CfL skaber de helt rigtige match for vores netværksdeltagere, hvorfor det er vigtigt, at du interesserer dig for ledelse og HR, og at du har forståelse for organisationer og de udfordringer og dilemmaer, der kan fylde i hverdagen.

Din baggrund kan være mangeartet. Måske har du netop afsluttet en uddannelse, måske har du tidligere arbejdet med salg og er fanget af dette håndværk. Det vigtigste er, at du brænder for kundekontakten og har lyst til dialogen for at skabe resultater.

Som person er du:

  • Selvstændig med et stærkt huntergen
  • Initiativrig og resultatorienteret
  • Systematisk med sans for opfølgning
  • Nysgerrig og lyttende


Vi tilbyder

Et spændende, udfordrende og attraktivt arbejdsmiljø blandt kompetente kollegaer, der brænder for deres job og vores kunder. Du får mulighed for at præge din hverdag og selv tage ansvar for dine opgaver. Du indgår i netværksteamet i Aalborg, hvor du i dagligdagen vil referere til kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Du får naturligvis en attraktiv lønpakke bestående af fast løn, provision, teambonus og pension.

Er du interesseret?

Synes du stillingen lyder spændende og matcher din profil, så send snarest muligt din ansøgning og CV til Charlotte Jørgensen job6@cfl.dk.

Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og bilag fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: 31. august 2022
Arbejdssted: Aalborg
Tiltrædelse: Aftales nærmere

Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøgere og ansøgere til opslåede stillinger. Læs mere her

Yderligere oplysninger fås hos:

Kompetencerådgiver, Thomas Nielsen Ohlin
E-mail: tno@cfl.dk 
Mobil: +45 5154 4134

Thomas er at træffe på telefon i uge 27, 28, 30 og 32 og igen fra uge 34.

CfL er et ledelseshus, der er sat i verden for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. I private såvel som offentlige virksomheder. Helt enkelt tror vi på: Bedre ledere. Bedre resultater. Vores arbejde omfatter både netværk, kursusaktiviteter, arbejde med testværktøjer, HR-jura og rådgivning.

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik