Job hos CfL

Studentermedhjælper - offentlig sektor

Interesserer du dig for udviklingen af den offentlige sektor og den fremtidige velfærdsproduktion? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til CfL i København.


I CfL Rådgivning hjælper vores team af ledelses- og strategikonsulenter små og store organisationer i Danmark med skræddersyede løsninger inden for hele ledelses- og HR-paletten.

Du vil blive tilknyttet rådgivningsopgaver målrettet vores kunder i den offentlige sektor, som vi bl.a. rådgiver om partnerskaber, tværsektionelt samarbejde, agil organisering, entreprenørskab og meget mere.

Som studentermedhjælper vil du løse mangeartede opgaver for vores rådgivere, der arbejder med opgaver for den offentlige sektor. Du kommer bl.a. til at arbejde med bidrag til desk studies, analyser, tilbud- og rapportskrivning, samt deltage i kunderettede aktiviteter som fokusgruppeinterviews, workshops og møder.


Kompetenceprofil

Vi forestiller os, at du er påbegyndt en videregående uddannelse i Statskundskab (stud.scient.pol.) eller beslægtet uddannelse på kandidatniveau, og er optaget af udviklingen af den offentlige sektor og den fremtidige velfærdsproduktion.

Du tager selv initiativ, har en struktureret tilgang til dit arbejde, og du sætter en ære i at have styr på detaljerne og at overholde deadlines. Du trives i et arbejde, hvor du ikke altid ved hvad dagen bringer, når du møder ind, og hvor du griber de bolde, der bliver kastet til dig.


Vi tilbyder

Et attraktivt studiejob blandt kompetente kollegaer, der brænder for deres job og CfL’s kunder. Omgangstonen er uformel, engagementet er stort, tempoet er højt, og vi har det sjovt samtidigt.

Muligheden for at deltage på forskellige arrangementer som CfL-Klubhusmøder, hvor vi hver gang sætter aktuelle ledelsesudfordringer på dagsordenen. 

Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og ligger i tidsrummet 8-17. Din arbejdstid er selvfølgelig fleksibel, når du skal til eksamen, men det gælder også omvendt, når opgaver trænger sig på i CfL.

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning og dit CV til Charlotte Rønn-Jørgensen job7@cfl.dk, skriv "Studentermedhjælper - offentlig sektor" i emnefeltet.

Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og bilag fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: 9. december 2022
Arbejdssted: København
Tiltrædelse: Januar 2023 
Samtaler: Holdes løbende

Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøgere og ansøgere til opslåede stillinger. Læs mere her


Yderligere oplysninger om stillingen fås hos:


Charlotte Rønn-Jørgensen
E-mail: cjo@cfl.dk  
Mobil: +45 5154 4181 

CfL er et ledelseshus, der er sat i verden for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. I private såvel som offentlige virksomheder. Helt enkelt tror vi på: Bedre ledere. Bedre resultater. Vores arbejde omfatter både netværk, kursusaktiviteter, arbejde med testværktøjer, HR-jura og rådgivning.