Job hos CfL

Studentermedhjælper til CfL Rådgivning

Interesserer du dig for strategi, ledelse eller HR, så er dette job måske noget for dig. Til CfL i København søger vi en studentermedhjælper 15 timer ugentligt til vores team af ledelses- og strategikonsulenter.


I CfL Rådgivning hjælper vores team af ledelses- og strategikonsulenter små og store organisationer i Danmark med skræddersyede løsninger inden for hele ledelses- og HR-paletten. Der er sjældent to opgaver, der er helt ens, og du vil derfor få indsigt i en masse forskellige ledelsesemner fra strategiudvikling til talentudvikling.

Som studentermedhjælper vil du, i tæt samarbejde med rådgivningskoordinatoren, løse mangeartede opgaver for vores rådgivere. Du kommer bl.a. til at arbejde med opsætning og korrekturlæsning af de præsentationer, der skal bruges hos kunderne, udsende og håndtere test i forbindelse med konkrete opgaver, samt hvad der end måtte være brug for af praktisk assistance på den enkelte opgave.


Kompetenceprofil

Vi forestiller os, at du er påbegyndt en videregående uddannelse, gerne med fokus på ledelse eller HR, der giver dig mulighed for at prioritere arbejde ved siden af studierne.

Du tager selv initiativ, har en struktureret tilgang til dit arbejde, og du sætter en ære i at have styr på detaljerne og at overholde deadlines. Du trives i et arbejde, hvor du ikke altid ved hvad dagen bringer, når du møder ind, og hvor du griber de bolde, der bliver kastet til dig.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med opsætning af PowerPoint-præsentationer eller lignende, men det er ikke et krav. 

Vi tilbyder

Et attraktivt studiejob blandt kompetente kollegaer, der brænder for deres job og CfL’s kunder. Omgangstonen er uformel, engagementet er stort, tempoet er højt, og vi har det sjovt samtidigt.

Muligheden for at deltage på forskellige arrangementer som CfL-Klubhusmøder, hvor vi hver gang sætter aktuelle ledelsesudfordringer på dagsordenen. 

Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og ligger i tidsrummet 8-17. Din arbejdstid er selvfølgelig fleksibel, når du skal til eksamen, men det gælder også omvendt, når opgaver trænger sig på i CfL.

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning og dit CV til Charlotte Rønn-Jørgensen job6@cfl.dk ,skriv "Studentermedhjælper til CfL Rådgivning" i emnefeltet.

Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og bilag fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: 9. december 2022
Arbejdssted: København
Tiltrædelse: Januar 2023 
Samtaler: Holdes løbende

Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøgere og ansøgere til opslåede stillinger. Læs mere her


Yderligere oplysninger om stillingen fås hos:


Charlotte Rønn-Jørgensen
E-mail: cjo@cfl.dk  
Mobil: +45 5154 4181 

CfL er et ledelseshus, der er sat i verden for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. I private såvel som offentlige virksomheder. Helt enkelt tror vi på: Bedre ledere. Bedre resultater. Vores arbejde omfatter både netværk, kursusaktiviteter, arbejde med testværktøjer, HR-jura og rådgivning.