Få en solid platform til dit videre arbejde med erhvervspsykologiske tests

Erhvervsrettet Testning henvender sig til dig, der skal til at arbejde med erhvervspsykologiske tests. Med afsæt i praksis får du en solid, nuanceret og nødvendig platform for professionel brug af erhvervspsykologiske test.

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse for forskellige testtyper. Du får overblik over målgrupperne for test og hvilke sammenhænge de anvendes i. Du lærer også om at vælge og kvalitetsvurdere test samt om begrænsningerne for de forskellige testtyper.

Med afsæt i best practice, testkonstruktion, etik og jura klæder kurset dig på til at svare på typiske spørgsmål fra testrespondenter. Du får også input til beslutningsprocesser om, hvilke test der kan/bør anvendes i din organisation, og hvordan de skal anvendes. Endelig forberedes du på typiske etiske dilemmaer som kan opstå ved brug af test.

Deltagere på CfLs kursus i Erhvervsrettet Testning

Erhvervsrettet Testning er for dig, der skal anvende erhvervspsykologiske testværktøjer. Kurset er adgangsgivende til CfLs brede palet af erhvervspsykologiske værktøjer. Har du allerede et grundkursus i test fra f.eks. Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks, så behøver du ikke deltage på Erhvervsrettet Testning.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Lasse Wiberg Consulting, Falck Danmark A/S, Curia Management ApS, HK/Danmark og MAN Diesel & Turbo.

Videre testuddannelse

Erhvervsrettet Testning er adgangsgivende til CfLs rekrutterings- og udviklingsværktøjer.

Hvad skal jeg vælge?

Kursuslokale-træning

Hvis du på nogen måde har mulighed for det, så anbefaler vi kursuslokale-træningen. Her har du direkte kontakt til kursuslederen – den faglige specialist – og du kan dele/diskutere dine spørgsmål med kursuslederen og andre kursister undervejs. På denne måde sikrer du, at du får uddybende svar og viden på netop de områder, der er vigtigst for dig.

Sted og tidspunkt vil være fastlagt på forhånd.

Virtuel træning

Hvis du ikke har mulighed for at tilbringe en dag sammen med kursuslederen og andre kursister, men ønsker en mere fleksibel løsning, så kan du vælge det virtuelle kursus. Kurset er et internetbaseret selvstudie som kan tages, hvor og hvornår det passer dig. Indholdet og eksamen er det samme som ved det fysiske kursus. Du skal forvente at bruge samlet set 5-6 timer.

Du lærer om de samme emner, som gennemgås på kursuslokale-træningen. Da kurset er et selvstudie, får du dog ikke mulighed for at diskutere/afklare eventuelle spørgsmål med andre undervejs.

Jeg er allerede erfaren testbruger

Er du allerede autoriseret i brug af erhvervspsykologiske test og bruger dem aktuelt, eller har du brugt dem inden for de sidste 2 år, så er det ikke sikkert, at kurset er nødvendigt for dig at tage. Kontakt venligst CfL.

> KonsulentForum