Hos CfL er kurser og programmer bygget op om Leadership Pipeline-modellen. Det vil sige, at du, via den rette kompetenceudvikling, bliver klædt på til at gennemgå en række nye transitioner, når du som leder f.eks. bevæger dig op i organisationen fra et lederniveau til et andet.

Transitionerne mellem hvert niveau er vanskelige, da det kræver at du får nye arbejdsværdier, nye færdigheder samt nye prioriteter, som du både skal tillæres, mens andre skal aflæres.

Du kan trygt tilmelde dig vores kurser og programmer

Hos CfL har vi fuld forståelse for, at det lige nu kan være vanskeligt at træffe beslutninger ud i fremtiden.

Vi vil gerne understrege, at du uanset situationen, trygt kan tilmelde dig vores kurser og programmer. Hos CfL lover vi, at du får fuld valuta for pengene.

Såfremt COVID-19 har indvirkning på gennemførslen af et kursus, så flytter vi naturligvis afholdelsen til et senere tidspunkt eller konverterer til virtuel undervisning/online forløb.

Vi håber at få lov til at byde dig velkommen hos CfL, og fylde dig med læring.

Lad dig inspirere i vores kursuskatalog for 2020 eller ta’ et kig på de mange nye muligheder vi tilbyder indenfor online/virtuelle kurser

 

CfLs kurser og programmer fokuserer på lederuddannelse til fire lederniveauer; Topledelse, funktionsledelse, ledelse af ledere og ledelse af medarbejdere.

Vores uddannelse til hvert lederniveau er sammensat ud fra princippet om, at alle ledere, når de bevæger sig fra et lederniveau til et andet eller på tværs i organisationen, har behov for at fralære og tillære ledelseskompetencer.

Vi udvikler således ledere på alle niveauer til at håndtere de udfordringer og dilemmaer, de møder på det næste lederniveau, ligesom vi hjælper ledere med succesfuldt at udfylde lederrollen på det eksisterende lederniveau.

 

Fordele ved at benytte CfLs kompetenceudvikling

  • Bidrager til succes i lederens rolleskift - hvad enten det er op i organisationen eller på tværs af organisationen
  • Skaber en rød tråd og fælles sprog for alle ledere i virksomheden, i form af metoder og tilgange til lederrollen
  • Sikrer, at lederudviklingen hænger sammen med virksomhedens strategi
  • Løfter ledelseskvaliteten på alle niveauer, hvilket skaber bedre resultater for virksomheden

 

Fundament i CfLs kurser

Alle CfLs kurser har et solidt fundament fra CfL-Testværktøjer, der er tilpasset det enkelte niveau ud fra princippet om at kende, kunne og beherske et redskab. På den måde sikrer vi, at nye og erfarne topledere alle behersker det samme sprog og brug af metoder.

 

En bred palet af uddannelse til ledere

Leadership Pipeline _CfL

Få mere at vide om vores leder- og HR-uddannelser

Fordyb dig i vores veltilrettelagte udbud af kurser og uddannelser til ledere på alle niveauer eller kontakt os for sparring og rådgivning om din kompetenceudvikling. 

 

De største brugere af CfLs lederkurser og HR-kurser - de tager alle ledelse alvorligt

brugere af CfLs Leadership Pipeline