Trine Kolding er ophavskvinden til De tre tidstyper® og Danmarks førende ekspert i personlig effektivitet og planlægning. CfL kan som de eneste i Danmark præsentere et heldagskursus om tidstypeuniverset, og som deltager modtager du Trines nye bog om tidstyperne, der udkommer i april på Gyldendal Business.

Skal du være blandt de første, der deltager på kurset om De tre tidstyper®?

Kender du din egen tidstype? Hvad med medarbejdernes tidstype? Efter kurset er du ikke længere i tvivl!

Var du typen, der skrev dansk stil natten før i skolen, eller afleverede du altid i god tid? Din tidstype har betydning for, hvordan du opfatter forskellige tidsbegreber, hvordan du planlægger tid og opgaver og i høj grad, hvordan du arbejder sammen med dine omgivelser. Tidstypeuniverset består af De tre tidstyper®: tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten. Når du kender din personlige tidstype, forstår du bedre, hvorfor du disponerer tiden, som du gør, og hvorfor samarbejdet glider lettere med nogle mennesker frem for andre.

Har medarbejderne taget nej-hatten på?

Lederens tidstype påvirker i høj grad medarbejdernes adfærd. En tidsoptimistisk leder kan hurtigt opleve, at ellers tidsrealistiske medarbejdere begynder at agere som tidspessimister og udvise modstand overfor især større opgaver. På kurset får du viden om, hvordan du bedst tackler de forskellige tidstypers holdning til tid.

Udbytte af kurset

Du får solid viden om De tre tidstyper® og deres varianter samt inspiration til, hvordan du kan optimere samarbejdet med andre tidstyper. Efter kurset ved du, hvad der skal til for at få styr på planlægningen. Med indsigt i De tre tidstyper® får du samtidig de bedste forudsætninger for at udnytte egne og andres styrker og fokusere på udviklingsmulighederne. Endelig får du konkrete redskaber og metoder, som både du og dine medarbejdere kan bruge i en travl hverdag.

Dét får du på kurset

 • Hvad savner du tid til?
 • Tidstypeprofilen – er du tidsoptimist, tidsrealist eller tidspessimist?
 • Grundig gennemgang af De tre tidstyper® og deres to varianter
 • Fokus på tidstypernes styrker og svagheder
 • Opsamling på tidsregistreringsopgave – giv din planlægning et serviceeftersyn
 • Den ægte tidstypetest! Hvilken tidstype er du i virkeligheden?
 • Gennemtestede redskaber til at få styr på planlægningen
 • Spot en tidstype – særlige karaktertræk, du skal kende, når du arbejder sammen med andre tidstyper
 • Hvordan tackler du som leder bedst de forskellige tidstyper?
 • Metoder til at styrke samarbejdet med de andre tidstyper
 • Udviklingsmuligheder for tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten
 • Tjekliste med redskaber til at komme godt i gang med nye vaner

Målgruppe

Ledere, der savner redskaber til at få styr på egen planlægning eller til at hjælpe medarbejdere med selvsamme. Ledere, der ønsker indsigt i både egen og andres tidstype og inspiration til at optimere samarbejdet på tværs af tidstyper.

Forberedelse 

For at sikre at du får mest muligt ud af kurset, modtager du i god tid en mail med to foropgaver.

Om Trine Kolding

Underviser, forfatter og tidscoach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i tidsstyring siden 2000, igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til seks bøger om effektivitet, senest "Kend din tidstype® og få styr på planlægningen" (Gyldendal Business, 2016). 
Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, proceskonsulent v/ Rambøll Attractor samt certificeret coach.