Lær hvordan du leder i stormen af forandringer, der rammer din organisation.

Forandringsledelse har stået på dagsordenen i årevis, men mange organisationer oplever i dag at måtte gange behovet for forandringer med 100. Både nu, hvor krisehåndtering får mest opmærksomhed, men også i fremtiden hvor I skal stå stærkt igen.  

Hvem henvender kurset sig til?

Alle organisationer står over for store forandringer lige nu, og kurset henvender sig derfor til alle ledere, der har brug for inspiration og værktøjer til, hvordan man får medarbejdere til at bidrage og trække i samme retning - uden at vide præcist hvor det hele ender. 

Dit udbytte

På dette intensive minikursus giver vi dig et indblik i nogle udvalgte ledelsesgreb, herunder:


• Analyse af forandringerne og deres betydning: Hvor skal du rette dit fokus hen?
• Mål og retninger: Hvad gør din virksomhed?
• Kultur og eksekvering: Hvordan får du tingene til at ske på kort tid?
• Reaktioner hos medarbejderne: Hvad kan jeg forvente?
• Forandringskommunikation: Hvad siger du?

Hvordan forløber kurset?

Kurset afholdes som et virtuelt 3 timers kursus, hvilket betyder at det foregår live, og at der er direkte interaktion mellem undervisere og kursister samt kursisterne imellem. Vi skifter undervejs mellem præsentation af praktisk anvendelige modeller, break-out sessions, hvor du bliver sat sammen med to andre i et virtuelt grupperum samt fælles refleksion over udfordringer og metoder.

Inden kursets start vil du modtage en guide pr. mail med praktisk information samt et link, der skal bruges til at deltage i kurset.

Det er muligt at deltage i kurset, uanset hvor du befinder dig. Det eneste du har brug for er en computer med fungerende mikrofon og kamera samt adgang til internettet.

Underviser

Michael Tolstrup, seniorrådgiver hos CfL 

Michael Tolstrup har over 15 års erfaring med udvikling og rådgivning af ledere, der står overfor svære forandringer. Michael er bl.a. forfatter til to ledelsesbøger på Dansk Psykologisk Forlag om motivation, organisering af ledelse og mere intelligente samarbejdsformer. Er uddannet økonom med efteruddannelser i psykologi og filosofi.