Kom på kursus i forandringsledelse og holdningsmobilisering og lær, hvordan du hurtigere får skabt bevægelse i din organisation – og lær, hvordan du som leder eller projektleder bliver bedre til at mindske modstand og skabe ny motivation og energi i din organisation.

Tilmeld to deltagere på kurset med start 3. oktober og få 50% rabat på nummer 2

Fokus er, hvordan du kan lede forandringer og mobilisere engagement, når strategier og planer skal realiseres.

Dit udbytte af et kursus i Forandringsledelse og holdningsmobilisering

På et kursus i Forandringsledelse og holdningsmobilisering får du konkrete værktøjer til at planlægge forandringer, og du får indsigt i, hvordan du håndterer modstand og vender den til ny motivation og energi. Du lærer om effektiv kommunikation, og hvordan du inddrager din organisation i at skabe forandringer, der holder. Du arbejder under hele forløbet med din egen forandringscase.

Indhold

  • Kurset tager udgangspunkt i dit nuværende eller kommende forandringsprojekt eller udfordring i forhold til at skabe forandring.
  • Hvad skal du være opmærksom på og gøre for at gennemføre forandringer?
  • Hvad er modstand, og hvordan håndterer du den?
  • Hvordan skaber du motivation i dit projekt eller i forhold til din konkrete udfordring?
  • Hvordan udnytter du bedst de ressourcer, du har til rådighed?
  • Vi ser på de 6 essentielle indsatsområder, som giver dig mulighed for at øge din chance for succes med faktor 10.

Du arbejder aktivt med dit eget projekt eller udfordring gennem hele forløbet, og I lærer af hinandens projekter og problemstillinger.

Hvordan forløber kurset?

Kurset varer 2 + 1 dag. Du arbejder gennem hele kurset med dit forandringsprojekt eller konkrete udfordring, således at kurset er med til at skabe fremdrift. Dagene er intensive, og vi bruger ny viden og teori sammen med øvelser, gruppearbejde, erfaringsudveksling, diskussion og refleksion. De mange praktiske øvelser gør dig i stand til at gå direkte hjem og lede forandringer på en ny og bedre måde.

Deltagere på CfLs kursus i Forandringsledelse og holdningsmobilisering

Du står over for eller midt i en forandringsproces og har brug for konkret sparring og input. Du er mellemleder, specialistleder, HR- eller projektleder og er involveret i at gennemføre forandringer i din egen organisation.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Grundfos A/S, Widex A/S, Forca A/S, PenSam Liv forsikringsaktieselskab, Region Hovedstaden og Ferrosan A/S.

Hør Chefkonsulent Nicolai Juel Vædele fortælle om kurset Forandringsledelse og holdningsmobilisering:

Kursusmaterialer