Få det bedste fra begge projektmetoder, når du kombinerer den anerkendte projektledelsesmetode PRINCE2® med principperne og forståelsen for agil projektledelse.

Udbydes i samarbejde med Metier.

PRINCE2® Foundation giver dig en grundlæggende forståelse for den verdensanerkendte projektledelsesmetode, PRINCE2®, mens PRINCE2 Agile® Practitioner giver dig en viden og erfaring med at benytte metoden med agile koncepter, som for eksempel Scrum, Kanban og Lean Startup.

Kombinationen mellem Foundation og Agile giver dig en grundlæggende forståelse for at lede og deltage i projekter. Du får en samlet oversigt over processer, temaer og aktiviteter ifølge PRINCE2® metoden. Derudover får du en forståelse for baggrunden og koncepterne inden for agile metoder. Du lærer at kombinere PRINCE2® metoden med agile koncepter som Scrum, Kanban og Lean Startup.

PRINCE2® Foundation + PRINCE2 Agile® Practitioner er to onlinekursus, du kan tilgå lige så snart, du har tilmeldt dig forløbet. Du styrer selv din tid, og har altid undervisningen lige ved hånden. Det giver dig en stor fleksibilitet og ingen behov for at tage flere dage ud af kalenderen for tage på kursus væk fra dit arbejde.

Kombinationen mellem de to forløb er normeret til 70 timer, hvor der er 15 lektioner i PRINCE2® Foundation og 28 lektioner i PRINCE2 Agile® Practitioner. Du starter med PRINCE2® Foundation, som du kan tage på dansk eller engelsk. Efter du har bestået Foundation går du videre til PRINCE2 Agile® Practitioner, som du kun kan tage på engelsk.

Du kan læse mere om PRINCE2® Foundation her.

Du kan læse mere om PRINCE2 Agile® Practitioner her.

 

Online kursus i PRINCE Foundation og PRINCE2 Agile® Practitioner

96 procent af alle deltagere på kombinationsforløbet består certificeringerne i første forsøg. Med kombinationskurset får du:

  • Adgang med det samme i 6 måneder. Du har adgang til din e-læring fra det tidspunkt, du modtager din bekræftelse på tilmelding. Fra der har du 3 måneder til at færdiggøre forløbet og bestå eksamenerne
  • Du modtager den officielle PRINCE2® manual og PRINCE2 Agile® Practititioner manual
  • En personlig e-coach under hele forløbet
  • Et ekstra eksamensforsøg i Foundation, hvis du ikke består certificeringen i første omgang.
  • Adgang til 4 og 2 testeksamener

Få PRINCE2® og PRINCE2 Agile® manualerne digitalt eller fysisk

Når du tilmelder dig kombinationsforløbet får du den officielle PRINCE2®-manual. Du kan vælge ved tilmelding, om du vil have manualen fysisk eller digitalt.

 

 

PRINCE2® og PRINCE2 Agile® er registrerede varemærker tilhørende AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Dette kursus udbydes i samarbejde med Metier Scandinavia A/S, en uddannelsesorganisation akkrediteret af PeopleCert/AXELOS (ATO).