Strategisk Lederskab.
Lederudvikling for erfarne ledere

Den røde tråd i hele forløbet er et konkret projekt fra din egen organisation.

Lederudvikling til den erfarne og ambitiøse leder – udbydes på både dansk og engelsk.

Et helhedsorienteret udviklingsforløb til den erfarne leder, der gerne vil videreudvikle sine strategiske, forretningsmæssige og personlige lederkompetencer.

Med Strategisk Lederskab får du bl.a:
  • Øget indsigt i din egen lederprofil og udviklingspotentialet
  • Mulighed for at arbejde med dine egne strategiske udfordringer
  • Opdateret din værktøjskasse med ledelsesværktøjer
  • En unik kobling mellem teori og praksis
  • Et værdifuldt netværk med ligesindede

Tidligere deltagere om Strategisk Lederskab.
Det er et effektivt forløb, hvor jeg har fået nye værktøjer og metoder til at beskrive, udfordre, skabe sammenhæng i forhold til mig selv og min egen virksomhed og ikke mindst mit strategiske projekt. Det bedste bevis på, at forløbet har givet mig den ønskede effekt, fik jeg dagen før min akkreditering, hvor min chef sagde, at han tydeligt kunne mærke på min performance, min approach og kommunikation, at jeg havde gennemført forløbet.

Kundecenterchef Heidi Pedersen, Topdanmark Forsikring A/S

Programmet gav os: Et fælles sprog og afsæt for vores strategi. En mulighed for at arbejde med udvikling af os som ledergruppe. En sikring af at vores strategi ikke sander til. En ekstra dimension var, at vi deltog sammen med en anden ledergruppe og dermed fik mulighed for benchmarking med dem.

Adm. direktør Michael Brandt, Varde Forsyning A/S

Hør hvad erfarne ledere fra COWI og NCC fik ud af Strategisk Lederskab

Din udvikling som leder og din virksomheds udvikling er to sider af samme sag. På Strategisk Lederskab arbejder vi derfor med lederudvikling, der sikrer resultatskabelse. I forløbet vil du således komme til at arbejde med din egen og din virksomheds udvikling i et strategisk og forretningsmæssigt perspektiv. Du udvikler dine lederkvalifikationer og bliver udfordret på evnen til at tage beslutninger ud fra relevante og konkrete forretningsmæssige problemstillinger.

Områdedirektør Søren Witt Andersen, NCC
Vice President Charlotte Nørbak, COWI