CfL-Ability Focus Profile & CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor

Få en enkel og struktureret tilgang til dine rekrutteringssamtaler – sammensæt frit testene afhængigt af situationen.

JTI Resultat 03

Formålet med
CfL-Ability Focus Profiles

CfL-Ability Focus Profiles indeholder en række evne- og færdighedsprøver, som sikrer, at jeres kandidater har de fornødne evner/færdigheder til at håndtere udfordringerne i jobbet.

Evnetest har vist sig at være meget betydningsfulde i forhold til at kunne forudsige fremtidig jobsucces inden for stort set alle jobtyper. Herudover kan færdigheder inden for læsning, skrivning og/eller talbehandling være en forudsætning for at kunne løfte arbejdsopgaverne.

På certificeringskurset får du en forståelse for, hvordan testscorer beregnes, og et grundigt indblik i, hvordan den enkelte test er opbygget, samt hvordan og i hvilke sammenhænge testen anvendes. Du får intensiv træning i mindre grupper og lærer at strukturere og gennemføre tilbagemeldinger.

Formålet med CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor

CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor sikrer struktur og passende indblik i kandidatens personlighed i de rekrutteringer, hvor en stor og dybdegående personlighedstest er for omfattende.

Testen er en personlighedstest, der afklarer kandidatens tilgang til opgaver og kolleger i relation til det aktuelle job.

På denne måde sikrer I et optimalt match til stillingen og vigtig viden om, hvilke personlighedstræk I eventuelt skal være opmærksomme på i forhold til den nyansatte medarbejder.

Hvordan får jeg adgang til værktøjerne?

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning hos CfL eller har modtaget tilsvarende undervisning et andet sted og har dokumentation herfor.

Selve certificeringskurset er bygget op som blended learning og består af hjemmearbejde samt to moduler, hvor modul 1 er en hel fysisk kursusdag, og modul 2 er en ½ virtuel kursusdag.

Hvem kan anvende evne- og færdighedsprøverne, og hvornår anvendes de?

Certificeringskurset og testene henvender sig til alle medarbejdere og HR-konsulenter, som arbejder professionelt med:

  • Rekruttering og assessment

Hvem kan anvende 6 Factor, og hvornår anvendes testen?

Certificeringskurset og testen henvender sig til alle personalemedarbejdere eller HR-konsulenter, som arbejder professionelt med rekruttering af:

  • Servicemedarbejdere
  • Produktionsmedarbejdere
  • Timelønnede
  • Vikarer
  • Trainees/elever
  • Stillinger med kortere rekrutteringsproces

CfL-Ability Focus Profile: De 7 test

Kurset certificerer dig i 7 forskellige evne- og færdighedstest. Testene kan kombineres og anvendes i forhold til dine specifikke behov.

Testtype
Evnetest

Færdighedsområde
Problemløsning inden for det verbale, numeriske og diagrammatiske område.

Testens formål
Testen viser, hvor god testpersonen er til at løse mere komplekse opgaver, som kræver analytiske færdigheder samt forståelse for sammenhænge i forhold til den givne normgruppe. Resultatet indikerer også, hvor hurtigt testpersonen formentligt er i stand til at tilegne sig ny viden.

Anvendelsesområder
Rekruttering til stillinger, som indebærer opgaver af mere kompleks analytisk art, hvor man skal kunne gennemskue sammenhænge i forskelligartet data, og hvor der er begrænset tid til rådighed.

Testen findes på dansk og engelsk.

Testtype
Evnetest

Færdighedsområde
Testen omfatter flere specifikke færdigheder såsom stavning, ordforråd, regning, opmærksomhed og generel viden. Dertil kommer et element af problemløsning af mere komplekse sammenhænge inden for det verbale, numeriske og diagrammatiske område.

Testens formål
Testen viser, hvor god testpersonen er til at løse analytiske opgaver på tværs af en række færdighedsområder set i forhold til den givne normgruppe.

Anvendelsesområder
Rekruttering til stillinger, som indebærer opgaver af generel analytisk art, og hvor der typisk er begrænset tid til rådighed.

Testtype
Færdighedstest

Færdighedsområde
Fejlfinding i numerisk og skriftligt data.

Testens formål
Testen viser, hvor god testpersonen er til at finde fejl sammenlignet med den givne normgruppe.

Anvendelsesområder
Rekruttering til stillinger, der indebærer opgaver såsom korrekturlæsning og generel høj detailsans i skrevne dokumenter.

Testen findes på dansk og engelsk.

Testtype
Færdighedstest

Færdighedsområde
Regning uden brug af lommeregner.

Testens formål
Testen viser, hvor god testpersonen er til regning uden lommeregner under tidspres i forhold til den givne normgruppe.

Anvendelsesområder
Rekruttering til stillinger, hvor der er behov for en bearbejdning af mere simple numeriske data, hvor hovedregning er væsentlig, og hvor der typisk er begrænset tid til rådighed.

Testtype
Færdighedstest

Færdighedsområde
Regning med brug af lommeregner.

Testens formål
Testen viser, hvor god testpersonen er til regning med brug af lommeregner i forhold til den givne normgruppe.

Anvendelsesområder
Rekruttering til stillinger, hvor der er behov for en bearbejdning af numeriske data, hvor man normalt har en lommeregner til rådighed, og hvor der typisk er begrænset tid til rådighed.

Testen findes på dansk og engelsk.

Testtype
Færdighedstest

Færdighedsområde
Dansk retskrivning.

Testens formål
Testen viser, hvor god testpersonen er til retskrivning i forhold til den givne normgruppe.

Anvendelsesområder
Rekruttering til stillinger, hvor dansk retskrivning er en nødvendig forudsætning f.eks. i forbindelse med skriftlig korrespondance, udarbejdelse af skriftlige dokumenter eller korrekturlæsning.

Testtype
Færdighedstest

Færdighedsområde
Dansk ordforråd.

Testens formål
Testen viser, hvor godt et ordforråd testpersonen har sammenlignet med den givne normgruppe. Testen måler ikke kun færdighed og hvor mange ord, men også evnen til at bruge sproget.

Anvendelsesområder
Rekruttering til stillinger, hvor der er behov for et varieret sprogbrug eller forståelse f.eks. i forbindelse med læsning eller udarbejdelse af skriftlig korrespondance og dokumenter.

Underviser

Annette Elgaard Bøttger
Annette Elgaard Bøttger

Hent vores brochure og læs om alle vores testværktøjer indenfor rekruttering

Få inspiration til brug af CfLs testværktøjer til din næste rekruttering i din organisation.

Ofte stillede spørgsmål

Der er gratis parkering og ladestationer til elbiler hos CfL. Parkeringsforholdene kan variere hos de forskellige konferencesteder vi benytter. Tjek derfor på det enkelte konferencesteds hjemmeside.

CfL ligger  200 meter fra Østerport station i København, hvortil der er gode bus og togforbindelser. Vi bestræber os altid på at lægge internatmodulerne tæt på offentlig transport. Spørg os gerne i forhold til konkrete afholdelser på info@cfl.dk.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl om din virksomhed er medlem af CfL er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk.

Ja, du kan sagtens tilmelde dig kurset selvom din virksomhed ikke er medlem af CfL.

Ja forløbet er med fuld forplejning. Kontakt os gerne, hvis du har allergi, eller der er andre særlige hensyn vi skal tage, på info@cfl.dk.

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Du kan trygt tilmelde dig alle CfLs fysiske aktiviteter. Vi overholder til enhver tid myndighedernes anbefalinger om sundhed og sikkerhed. Du kan læse mere om vores coronaberedskab her.

Behov for råd og sparring?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt

 

 

Eller kontakt os på følgende på telefon eller e-mail.

T: +45 7023 0022
E: testkurser@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

CfL-Leadership Focus Profile

Stil skarpt på forskellige aspekter af ledelsesopgaven og bliv klædt på til at udvælge og udvikle de bedste ledere

Få besked om nye datoer

For at få en mail når der er nye datoer skal du acceptere vores privatlivspolitik