Kursus i

Styrk din spørgeteknik

Skab større reflektion, stærkere relationer og øget værdi ved at bruge gode spørgetekniske virkemidler i dine professionelle samtaler

Distanceledelse
Download folder

Medlemspris: kr. Medlem: 10.900,- kr. / Andre: kr. Andre: 12.900,- kr. (ex. moms)

Tjek om din virksomhed er medlem
Vælg start dato

27. marts 2023 - 28. marts 2023

Lokation: CfL, København Ø

22. juni 2023 - 23. juni 2023

Lokation: CfL, København Ø

18. september 2023 - 19. september 2023

Lokation: CfL, København Ø

Varighed 2 dage

Lokation CfL, København Ø

 • Dato og sted

  CfL, København

  27. marts 2023, KL. 09:00 - 16:00 28. marts 2023, KL. 09:00 - 16:00

Varighed 2 dage

Lokation CfL, København Ø

 • Dato og sted

  CfL, København

  22. juni 2023, KL. 09:00 - 16:00 23. juni 2023, KL. 09:00 - 16:00

Varighed 2 dage

Lokation CfL, København Ø

 • Dato og sted

  CfL, København

  18. september 2023, KL. 09:00 - 16:00 19. september 2023, KL. 09:00 - 16:00

Dette er kurset, der giver dig viden og træning i gode spørgeteknikker, så du får markant større udbytte af dine samtaler.

Mennesker bliver spurgt, og hvis man spørger dem rigtigt, siger de af sig selv, hvorledes alt forholder sig.” Platon, Faidon.

Kursets indhold

Det er umuligt at få nye tanker, uden at stille spørgsmål. Gode spørgsmål styrker indsigt, udvikling og læring, og de bringer samtalen og processen i den rigtige retning. Med en stærk spørgeteknik kan du skabe tillid og tryghed i samtalen og relationen, du kan undgå fejl og misforståelser, og du kan styre sikkert mod at opfylde samtalens formål, hvad formålet end måtte være.
På dette kursus lærer du at støtte og styre din samtalepartner, så du får bragt alle relevante informationer frem i lyset på en brugbar og hjælpsom måde, og så du kan finde indsigt, muligheder og løsninger. Den, der mestrer god spørgeteknik, kan flytte både samtaler og mennesker.

Hvordan forløber kurset?

Kurset løber over to fulde dage, og undervisningen veksler mellem teoretiske indlæg, gruppeøvelser og træning. Kurset forudsætter aktiv deltagelse ved mange praktiske øvelser.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til formelle og uformelle ledere, HR-medarbejdere og specialister, som har brug for at styre professionelle samtaler, der skaber tillid og tryghed, afdækker perspektiver, problemer og udfordringer samt klarlægger relevant viden, muligheder og løsninger.

 

Dit udbytte

 • Indsigt i spørgsmålstyper og spørgeteknikker samt deres effekt
 • Forståelse for ekstra- og nonverbale virkemidler
 • Metoder til at skabe tryghed og tillid i samtalen
 • Styrkede spørge- og lytteteknikker
 • Styrket gennemslagskraft

Din virksomheds udbytte

 • Samtaler, der i højere grad skaber refleksion, læring og værdi
 • Stærkere relationer og samarbejde i organisationen
 • Bedret håndtering af uenigheder og færre negative konflikter
 • Styrket deling af viden og klarhed over processer samt deraf reducerede fejlrater

Julie Gadegaard

Julie arbejder med udvikling af mennesker og med at skabe reel forandring. Hun er cand.comm., certificeret i erhvervsrettet mindfulness samt i kognitiv psykologi, ACT, CFT mm., og hun har i mange år arbejdet som rådgiver og konsulent. Julie er en engageret, inspirerende og højt evalueret underviser, som formidler forskningsbaseret viden, så det er til at forstå og umiddelbart implementere.

 

Ofte stillede spørgsmål

Der er gratis parkering og ladestationer til elbiler hos CfL. Parkeringsforholdene kan variere hos de forskellige konferencesteder vi benytter. Tjek derfor på det enkelte konferencesteds hjemmeside.

CfL ligger  200 meter fra Østerport station i København, hvortil der er gode bus og togforbindelser. Vi bestræber os altid på at lægge internatmodulerne tæt på offentlig transport. Spørg os gerne i forhold til konkrete afholdelser på info@cfl.dk.

CfL er en medlemsorganisation for virksomheder. Du kan derfor ikke have et personligt medlemskab. Er du i tvivl om din virksomhed er medlem af CfL er du velkommen til at sende os en mail på medlem@cfl.dk.

Ja, du kan sagtens tilmelde dig kurset selvom din virksomhed ikke er medlem af CfL.

Ja forløbet er med fuld forplejning. Kontakt os gerne, hvis du har allergi, eller der er andre særlige hensyn vi skal tage, på info@cfl.dk.

Betaling foregår via faktura. Ved tilmelding angiver du dine og virksomhedens faktureringsoplysninger.

Du kan trygt tilmelde dig alle CfLs fysiske aktiviteter. Vi overholder til enhver tid myndighedernes anbefalinger om sundhed og sikkerhed. Du kan læse mere om vores coronaberedskab her.

Tilmeld dig kurset

Vælg startdato
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

Lederen som coach

Lær hvordan du igennem coaching fremmer udviklingen og selvstændigheden hos dine medarbejdere, og dermed øger trivslen og effektiviteten i din afdeling

Din kommunikation som leder

Bliv bevidst om din egen og din organisations kommunikation. Du får også værktøjer til at kommunikere med dine medarbejdere om jeres fælles mål.

Prolog - leder med uformelt ansvar

Prolog er et program målrettet dig som ikke har et formelt personaleansvar, og hvor fleksibilitet, effektivitet og resultater skal gå hånd i hånd.

Ledelse af specialister

Lær, hvordan du motiverer og leder ressourcestærke og selvledende medarbejdere og specialister.

Hent vores brochure og se vores kurser og programmer som er designet for erfarne ledere Brochuren giver et fuldt overblik over kurser og programmer til dig som erfaren leder og et indblik i over kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure