CfLs kursuskatalog 2020

CfL byder velkommen til et inspirerende og udviklende

Hos CfL anser vi det som vores fornemste opgave at løfte
ledelseskvaliteten i Danmark - i såvel private som offentlige virksomheder.

Gennem mere end 100 år har vi arbejdet med at udvikle ledere og deres organisationer – og det er vores ambition også at gøre det i fremtiden. Et af de stærke værktøjer, der understøtter dette, er vores kurser og programmer, som er bredt anerkendt for en høj kvalitet og det høje udbytte for både deltager og virksomhed.

Fælles for alle vores kurser og programmer er vekslingen mellem det teoretiske og det praksisnære. Det gør dig i stand til at fortsætte processen direkte i din egen organisation og dermed tilføre værdi med det samme.

Hos CfL sætter vi en stor ære i, at alle vores undervisere og rådgivere er erfarne og kompetente - både inden for deres fagområde og i selve formidlingen. Dét skaber en høj grad af deltageraktivitet og giver dig optimalt udbytte af din deltagelse på vores kurser.

Derfor tør vi godt garantere et højt fagligt niveau og et relevant indhold, der vil styrke dig både fagligt og personligt. Uanset om du vælger et af vores korte kurser inden for ledelse, HR og personlig udvikling eller et af de længerevarende lederudviklingsprogrammer.

 

Når kun det bedste er godt nok

For at sikre dig det bedste at vælge mellem inden for kompetenceudvikling, har vi i 2020 indgået nye partnerskaber. Det betyder, at der nu er mulighed for via onlinekurser at blive certificeret i PRINCE2®-projektledelseeller at tage en Transition Coach-uddannelse.

Er du nysgerrig eller ønsker du inspiration til din videre udvikling, så læs meget mere om mulighederne på cfl.dk/kompetenceudvikling.

Få sparring af en af vores kompetencerådgivere

Hos CfL er den personlige kontakt altid vigtig.Vi ved, at den rette vejledning gør en stor forskel, når du skal finde det kursus eller program, som giver dig det optimale udbytte.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende vejledning. Hvad enten det er telefonisk, via mail eller over chatten på cfl.dk, så hjælper vores erfarne kompetencerådgivere dig på vej.

Vi inviterer også gerne til et afklarende møde, hvor vi kan sparre med dig om dine eller din organisations behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på CfLs kurser og programmer i 2020.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kurser og programmer

Din kommunikation som leder

Bliv bevidst om din egen og din organisations kommunikation. Du får også værktøjer til at kommunikere med dine medarbejdere om jeres fælles mål.

Innovation og forretningsmodeller

Kursus for erfarne ledere og topledere, der ønsker inspiration, konkrete værktøjer og sparring indenfor det strategiske udviklingsarbejde, forretningsmodeller og fremtidige værdi-/konkurrenceparametre.

Oxford University

5 dage på University of Oxford kombinerer fokus på lederskab med innovation, performance og entreprenørskab.

Communication

INTERACTIVE ONLINE TRAINING This course will improve your knowledge and ability to communicate effectively with superiors, colleagues, staff and customers.

Fremtidens scenarier

Du vil få inspiration, konkrete værktøjer og værdifuld erfaringsudveksling med andre indenfor vurdering af megatrends, strategiske usikkerheder, udarbejdelse/vurdering af scenarier og deres konsekvenser for din virksomhed.

Den vanskelige samtale

Ved hjælp af ganske få værktøjer lærer du at gennemføre svære samtaler med dine medarbejdere. På kurset får du muligheden for at træne sammen med andre