BLIV UDFORDRET MED

Direktørnetværk 2

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværkets formål er at bringe ledere sammen på direktørniveau, hvor de kan bruge hinandens viden til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed flytte sig mentalt og ledelsesmæssigt. Samtidig er det dog i afslappede rammer med plads til humor.

Vi arbejder primært med egne (herunder personlige) cases, og vi ser på dem dels ud fra et ledelsesmæssigt og dels ud fra et samfundsøkonomisk/-fagligt perspektiv.

Temaer

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer, og arbejder også med trends og teorier samt personlig lederstil og -udvikling. Temaerne fastsættes sammen med deltagerne ud fra interesser og fokusområder i deres daglige virke.

Mulige temaer

  • Kunstig intelligens bliver transformerende for ledelse. Hvilke etiske og strategiske spørgsmål kalder på svar?
  • Egen bestyrelseskarriere. Er det nu eller senere?
  • Ledelse af bæredygtighed og grøn omstilling set fra direktørens stol
  • Forretningsudvikling er meget mere end digitalisering og omvendt
  • Agile og nye organisationsformer - hvordan gør man?
  • Varetagelse af politiske interessenter - forventninger kontra realisme
  • Fra kriseledelse til strategisk tænker
  • Ledelse af generationer
  • Det værdiskabende bestyrelsessamarbejde er også direktørens ansvar
  • Udvikling af ledergruppen er direktørens ansvar – selv om det er både svært og dilemmafyldt
  • Hvilke krav stiller Medarbejdere anno 2023 til nutidens ledelse?
  • DEI-ledelse (Diversitet, Equality, Inklusion). Hvad gør andre?
  • Balancen mellem operationel og strategisk ledelse på alle ledelsesniveauer – hvordan?
  • Hvordan bruges tidens trends og strømninger i det strategiske arbejde?
  • Rekruttering og fastholdelse: Hvad skal vi være opmærksomme på? Hvordan kan der arbejdes med ”flexible benefits”?

Netværket afholder årligt 4 møder: 3 heldagsmøder fra 09.00-16.00 og 1 døgnmøde fra kl. 14.00-14.00. Herudover bliver alle deltagere i netværket inviteret til de to årlige CfL-Topledertræf.

Prisen er kr. 25.500,00 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 30.000,00 ekskl. moms pr. år for ikke-medlemmer.

Ved deltagelse i et CfL-netværk får du samtidigt adgang til at deltage virtuelt i samtlige CfL-Klubhusmøder, også selv om din organisation ikke er medlem af CfL.

Du kan se og tilmelde dig til de kommende CfL-Klubhusmøder her:

Læs mere om CfL-Klubhusmøder og se de kommende datoer

Læs de generelle forretningsbetingelser for deltagelse i CfLs netværk her

Mødetyper

3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00)
1 døgnmøde (kl. 14.00-14.00)

Invitation til CfLs øvrige toplederarrangementer

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL, deltagernes organisation samt danske konferencesteder.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 25.500 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 30.000 ekskl. moms pr. år for ikke-medlemmer.

Kommende datoer

11. september 2023 kl. 9 - 16
24. oktober 2023 - Topledertræf
4. december 2023 kl. 9 - 16
8. februar 2024 kl. 9 - 16

24. april 2024 kl. 18-21 Topledertræf
29. - 30. maj 2024 kl. 14 - 14

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Deltagerne er adm. direktører for mindre (40 – 50 ansatte) eller mellemstore virksomheder eller direktører for større virksomheder. Netværket er sammensat, så deltagerkredsen dækker samfundet meget bredt, hvilket samtidig giver et eminent forum til at få sparring til det strategiske beredskab.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gruppe 1: 3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00) + 1 døgnmøde (kl. 14.00-14.00)

Det er både berigende og interessant at være en del af CfLs Direktørnetværk. I et fortroligt rum i gode rammer får vi vendt fælles udfordringer, og vi får indsigt i hinandens måder at være leder på. Jeg synes, at deltagerne og facilitator skaber et inspirerende fællesskab, som giver mig personlig og professionel værdi.


Birgitte Wederking, Director, Greater Copenhagen EU Office

Mød netværkslederen

Mød netværksleder Sanne Gry Beck Folker

I CfL har Sanne særligt fokus på ledelsesudvikling og facilitering af netværk. Sanne bidrager aktivt til at styrke relationen og dialogen i de netværk, hun faciliterer, og hun forstår at gøre teoretiske input til noget konkret anvendeligt for netværksdeltagerne. Sanne arbejder med en varieret procestilgang, så der er en god vekselvirkning mellem ekspertbidrag, erfaringsudveksling og konkrete deltagercases.

Sanne varetager endvidere undervisning og træning på forskellige lederudviklingsforløb i regi af CfLs Leadership Pipeline og på en række kurser målrettet HR.

Sanne har en bred erfaring indenfor de fleste områder af ledelsespaletten, og den røde tråd i hendes erhvervsliv har været i funktionen som sparringspartner på en lang række ledelsesmæssige udviklingstiltag og udfordringer.

Læs mere om Sannes baggrund her

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Som leder i et direktørlag kan det let blive ensomt i forhold til sparring, ideer og strategisk udvikling — eller når der er modstand, og de svære beslutninger skal træffes. Som deltager i et af CfLs direktørnetværk, får man muligheden for at høre om andres situation, lære af deres fejl og gode oplevelser og komme med input. Det er uanset, om man er leder i en stor, lille, privat eller offentlige virksomhed. Vidensdeling og sparring om ledelsesværktøjer og -redskaber er essentielt for, at man kan udvikle sig selv og sin organisation. Det giver ledernetværk mulighed for.


Preben Buchholtz Hansen, underdirektør, Skattestyrelsen, Erhverv

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik