Bliv udfordret med

Netværk om salg og forretningsudvikling

I hvilken retning bevæger fremtidens salg sig, og hvad skal vi være opmærksomme på?

I netværket stiller vi skarpt fokus på seneste viden og best practice blandt de øverste ledere indenfor salg og forretningsudvikling i udvalgte danske virksomheder og organisationer. Hvordan opfanger vi seneste tendenser i samfundet, som er vigtige for vores salg? Og hvordan kan du som leder skabe salgsgennemslagskraft i din virksomhed?


Agendaen

Digitalisering, den stigende globalisering og andre megatrends præger og udfordrer de danske virksomheders forretningsudvikling og salgsstrategier. Samtidig sakker salgsdisciplinen bagud, når det kommer til udviklingen og forskningen på området sammenlignet med andre brancher, såsom marketing.

Alt sammen vilkår, der stiller nye krav til salgslederes evner til at spotte nye forretningsområder, samarbejde på tværs af afdelinger i en given virksomhed/organisation samt ruste og motivere den enkelte sælger.

I netværket samler vi derfor 15-18 topledere indenfor salg og forretningsudvikling på tværs af sektorer, som er skarpe i debatten og klar til at lukke hinanden ind i deres professionelle virke og opbygge stærke relationer.

Der er stort fokus på relationsskabelse som en garant for et tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor deltagerne trygt kan dele erfaringer. Formålet med netværket er, at ny viden og indsigt kan komme i spil i medlemmernes arbejde.

Temaer

Vi fastlægger temaerne sammen. Tidligere har vi bl.a. arbejdet med:

  • Digitale kunderejse. Hvad er det og hvordan gør du i praksis. Senest læring fra ny case.

  • Undersøgelse Hybridarbejde: Medarbejderne elsker det hybride arbejde. Gør du?

  • Kaos er konstant. digital transformation og organisationsforandringer.

  • Den nye virkelighed i salget. Hvordan kan AR og VR-teknologi styrke salgsprocessen?

  • Din organisation i morgen. Styrke hele salgstragten. Sammenlæg salg og marketing.

  • Fuld fart på digitaliseringen eller hvad?

Temaer i 2022 var:

  • September 2022 - Design af salgsorganisation i en global startup.  Aktuel case
  • November 2022 - Trendanalyse fra europæiske salgsorganisationer

Ny temaer for 2023 er under udarbejdelse af netværket.

Mødetyper

3 døgnmøder (kl. 16.00-16.00) og 1 dagsmøde  (kl. 09.00-16.00)

Afholdelsessted

Møderne afholdes på danske konferencesteder.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 27.900 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 32.850 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

15-18 profiler med et omfattende salgsstrategisk ansvar (salgsdirektører, adm. direktører, strategisk salgschef m.fl.). Vi prioriterer dedikerede, indsigtsfulde og mødedygtige medlemmer.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen er kr. 27.900 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 32.850 ekskl. moms pr. år for andre.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.


Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik