CfL udbyder et temanetværk med fokus på FN's verdensmål

Bemærk: Tilmelding senest 27. juni 2019 - Begrænset antal pladser!

  • Bliv opdateret på de nødvendige facts om FN's verdensmål
  • Lær af de førende eksperter inden for bæredygtig ledelse
  • Sæt ord på de påtrængende opgaver i din egen virksomhed
  • Gør bæredygtige handlinger til god forretning

Fire møder med vigtige indfaldsvinkler til bæredygtighedstemaet. Eksperternes erfaringer og best practice. Videndeling med ledere fra andre virksomheder. Målrettet fokus på sammenhængen mellem bæredygtighed, erhvervsliv og ledelse.

Netværket er en kombination af indlæg, cases, refleksioner og sparring blandt deltagerne.  Møderne faciliteres af Seniorrådgiver i CfL, Gitte Madsen, der sikrer fortrolighed, faglighed og opbygning af relationer i netværket.

Det får du

Temanetværket FN's verdensmål - ledelse for fremtiden klæder dig på til at kunne arbejde med bæredygtig ledelse og leverer konkret:

  • Indsigt i FN's verdensmål
  • Inspiration til at skabe værdi og forretning gennem verdensmålene
  • Succesfulde værktøjer og metoder til at arbejde strategisk med verdensmålene i egen organisation
  • Individuelt arbejde med verdensmålene gennem hele forløbet
  • Sparring med andre ledere på tværs af brancher
  • Mulighed for at blive del af et bæredygtigt netværk fremadrettet 

14. august kl. 9-16: Verdensmålene og virksomhederne - hvad kan vi gøre?

Jordklode netværkHvor langt er Danmark nået i forhold til FN's verdensmål? Hvilke visioner og ambitioner har vi som land? Hvad er erhvervslivets pligt og rolle? En af de virksomheder, der allerede er godt i gang, er den danske virksomhed MuchMoreWater A/S, der arbejder med Verdensmål 6: Rent vand og sanitet. Hør CEO Jesper Ellegaard fortælle om rejsen mod større bæredygtighed – som både har været svær og et personligt ledelseskald.

Inspiratorer: Medlem fra Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN’s Verdensmål (2030-netværket), CEO Jesper Ellegaard, MuchMoreWater A/S

27. september kl. 9-13: Bæredygtig ledelse - fra verdensmål til ledelsespraksis

Enkelt_netværkToplederne i dansk erhvervsliv har ifølge Steen Hildebrandt forstået alvoren i klima- og bæredygtighedsdagsordenen. De er bekymrede for fremtiden og ønsker at tage et globalt medansvar. Samtidig skal de bæredygtige løsninger kunne skabe forretning for virksomhederne. Med afsæt i verdensmålene og de påtrængende udfordringer dykker vi ned i jeres lederskab og undersøger, hvordan bæredygtighed kan blive en del af jeres leder-DNA og dermed bidrage til større ansvarlighed, et dybere formål og en bedre forretning.

Inspirator: Steen Hildebrandt, professor emeritus og forfatter, næstformand i CHORA 2030, som har til formål at fremme bæredygtighed i Danmark

12. november kl. 9-13: Visionær ledelse - fra verdensmål til ansvarligt forbrug og produktion

FabrikVi besøger KLS PurePrint i Hvidovre - Danmarks eneste Cradle to Cradle-certificerede trykkeri. Her fortæller virksomhedens CCO, Kasper Larsen, om KLS PurePrints rejse og arbejde med verdensmålene: Hvad fik ledelsen i gang? Hvad har været udfordrende undervejs, og hvilke råd har han til virksomheder, der vil i gang med at arbejde med verdensmålene? Med afsæt i Kasper Larsen fortælling diskuterer vi, hvilke muligheder I har i jeres organisation for at sætte verdensmålene på dagsordenen.

Inspirator: CCO Kasper Larsen, KLS PurePrint

3. december kl. 9-16: Proaktiv ledelse - sæt strøm til verdensmålene

elpæreHvordan igangsætter I arbejdet med verdensmålene, og hvilke(t) mål kan og bør din virksomhed operationalisere? Det tester vi af i bedste Løvens Hule-stil, hvor tre eksperter giver sparring på deltagervirksomhedernes bæredygtighedsprojekter og ideer. Bring din idé i spil for Løverne eller bliv inspireret på sidelinjen. Vi runder temamøderne af med mulighed for at etablere erfagrupper til fremadrettet sparring.

Løver: Jacob Madsen, Managing Partner, KRING INNOVATION
Nille Skalts, Direktør i B Corb og Partner i Märk
Jørgen Skjødt, Managing Partner, Zenz Organic

 

Pris for deltagelse

CfL-medlemmer: 13.500 kr. ekskl. moms / Andre: 15.900 kr. ekskl. moms.

Temanetværket henvender sig til...

...enhver leder, der ønsker større indsigt i verdensmålene og inspiration til at integrere dem i eget lederskab og i organisationen.

Kontakt facilitator for netværket, Gitte Madsen, for yderligere information på telefon 51 54 41 58 eller på gma@cfl.dk 

Læs de generelle forretningsbetingelser for deltagelse i CfL temanetværk her