Bliv udfordret med

Fremtidens salg

I hvilken retning bevæger fremtidens salg sig, og hvad skal vi være opmærksomme på?

I netværket Fremtidens Salg stiller vi skarpt fokus på seneste viden og best practice blandt de øverste ledere indenfor salg og forretningsudvikling i udvalgte danske virksomheder og organisationer. Hvordan opfanger vi seneste tendenser i samfundet, som er vigtige for vores salg? Og hvordan kan du som leder skabe salgsgennemslagskraft i din virksomhed?


Agendaen

Digitalisering, den stigende globalisering og andre megatrends præger og udfordrer de danske virksomheders forretningsudvikling og salgsstrategier. Samtidig sakker salgsdisciplinen bagud, når det kommer til udviklingen og forskningen på området sammenlignet med andre brancher, såsom marketing.

Alt sammen vilkår, der stiller nye krav til salgslederes evner til at spotte nye forretningsområder, samarbejde på tværs af afdelinger i en given virksomhed/organisation samt ruste og motivere den enkelte sælger.

I netværket Fremtidens Salg samler vi derfor 15-18 topledere indenfor salg og forretningsudvikling på tværs af sektorer, som er skarpe i debatten og klar til at lukke hinanden ind i deres professionelle virke og opbygge stærke relationer.

Der er stort fokus på relationsskabelse som en garant for et tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor deltagerne trygt kan dele erfaringer. Formålet med netværket er, at ny viden og indsigt kan komme i spil i medlemmernes arbejde.

Temaer

Vi fastlægger temaerne sammen. Dog er følgende emner allerede sat på dagsorden for 2020:

  • Fremtidens organisatoriske vindere - kompetencerne til at arbejde målrettet og strategisk på både digitalisering og co-creation
  • Design thinking – hvordan skabe vi nye løsninger i salgsprocessen?
  • Salg og Big Data

Mødetyper

3 døgnmøder (kl. 17.00-17.00) og 1 dagsmøde  (kl. 09.00-16.00)

Afholdelsessted

Møderne afholdes på danske konferencesteder.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 26.200 pr. år for CfL-medlemmer og kr. 30.850 pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

15-18 profiler med et omfattende salgsstrategisk ansvar (salgsdirektører, adm. direktører, strategisk salgschef m.fl.). Vi prioriterer dedikerede, indsigtsfulde og mødedygtige medlemmer.

Kontakt netværkets rådgiver Lars Hemmingsen på +45 5154 41 91.

Prisen er kr. 26.200 pr. år for CfL-medlemmer og kr. 30.850 pr. år for andre.

Prisen er inkl. administration, facilitering af møderne, materialer, lokale, forplejning, overnatning i forbindelse med døgnmøder samt eksterne indlægsholdere.

Beløbet er eksklusive transport og moms.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Mød netværkets rådgiver: Lars Hemmingsen

Lars Hemmingsen er seniorrådgiver hos CfL og netværkets facilitator. Lars er en erfaren netværks- og workshopsfacilitator med en lang ledelses- og forretningsmæssig baggrund.

Læs mere om Lars' baggrund her.

Hent faktaark om Fremtidens salg Her kan du hente et faktaark med info om netværket. Hent faktaarket

Tilmeld dig netværket

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik