CfL’s kompetenceudvikling giver jeres virksomhed en sammenhængende og strategisk udvikling af ledere og HR, som sikrer bedre resultater for hele virksomheden.

Vi tilbyder et uddannelsesforløb for bestyrelser samt kompetencegivende kurser inden for blandt andet personlig udvikling, rekrutterings- og ledelsesredskaber samt HR-jura.

CfL’s Leadership Pipeline sikrer jeres virksomhed en effektiv og målrettet udvikling af jeres ledere

Vores forløb er unikt udviklet og designet til at matche ledere på alle niveauer. På den måde sikres I de bedste resultater. Eksempelvis kan nye ledere have brug for en forståelse af lederrollen, mens den erfarne leder kan have brug for at udvikle sine strategiske kompetencer. CfL tilbyder både forløb, som giver dig mulighed for fordybelse i enkelte ledelsestemaer og akkrediterede ledelsescertifikater, som understøtter din ledelsesmæssige udvikling, hvis du skal skifte ledelsesniveau og har brug for nye ledelsesværktøjer og -kompetencer.

CfL’s HR Pipeline - Udvikling af HR er vigtig for forretningsudviklingen i virksomheden

Derfor tilbyder vi en HR Pipeline, som består af kompetencegivende kurser og et transitionsforløb for nye Business Partnere. Vores HR Pipeline giver virksomheden en struktureret udvikling af HR og forbereder afdelingen på de forskellige udfordringer, der kan forekomme i sparring med ledere eller på direktionsgangen.

Vi glæder os til at være en del af jeres udviklingsproces.

kursusfolder