SOS-ledelsesrådgivning online

Få 1:1 online-sparring med en ledelsesrådgiver fra CfL

Uvished og afmagt har lammet mange organisationer lige nu pga. COVID-19. Vi står klar til at hjælpe dig med det samme. Du kan have en af CfLs erfarne ledelsesrådgivere i røret med kort varsel.

Den rigtige beslutning i går - eller for blot et par timer siden – er måske allerede forældet. Det eneste, der er sikkert, er, at dagsordenen står på uorden.

 

I krisen opstår helt nye udfordringer og dilemmaer

Er der spørgmål, udfordringer eller dillemmaer, der presser sig på?

Vi står klar til at guide dig sikkert og konkret om motivation, trivsel, håndtering af frygt og meget mere. Husk, at du skal være den første, der tager iltmasken på.

Få personlig rådgivning nu!

Du kan have en af CfL’s erfarne ledelsesrådgivere i røret med kort varsel…

 

Mød teamet

Vi har et stærkt rådgiver-team klar til at hjælpe dig. Teamet består af erfarne ledelsesrådgivere med speciale inden for erhvervspsykologi og strategiarbejde.

 

Hvis du vil opretholde organisationens modstandsdygtighed, er det nødvendigt at skubbe beslutningskraft nedad i organisationen. Bemyndig dine medarbejdere så meget, at de selv kan arbejde videre, hvis du må gå fra, fordi dine forældre er indlagte eller børnene er syge.

Sådan foregår det

Rådgivningssessionerne foregår i et fortroligt rum online, når det passer dig.

Få hjælp med det samme:

Kontakt Senior Relation Manager, Henrik Eriksen, på telefon +45 25 65 90 00 eller send en kort beskrivelse af dit dilemma til her@cfl.dk. Sammen vurderer vi omfanget af dit dilemma, samt det efterfølgende forløb.