Aktuel HR-jura

Gratis prøvetime - Hold dig opdateret på lovgivning, retspraksis og udviklingstendenser inden for HR-juraen

Aktuel HR-jura henvender sig til alle, der arbejder med HR, ledelse og løn og gerne vil være fuldstændig ajour med HR-juraen. Uanset, om du er en privat eller offentlig virksomhed.

Vær på forkant med HR-juraen

Der kommer hele tiden nye regler og praksis på HR-jura området. Det kan være svært som virksomhed og HR at nå at følge med i. Derfor tilbyder vi Aktuel HR-jura, hvor du kan være på forkant med HR-juraen.

Vi sorterer i den omfattende informationsstrøm fra Folketinget, domstolene og pressen og videreformidler alle væsentlige nyheder i en enkel og overskuelig form – allerede inden ændringerne træder i kraft.

I 2019 har vi særligt fokus på den nye ferielov og databeskyttelse i ansættelsesforhold.


Som deltager på Aktuel HR-jura er du altid opdateret på:

  • Ny lovgivning indenfor HR-området
  • Den seneste retspraksis
  • Nyt fra EU

Videndeling

På Aktuel HR-jura får du en enestående mulighed for både at sparre og debattere med deltagerne på dit eget hold, men også for at få del i erfaringerne fra mere end hundrede andre virksomheder, når CfL hen over sæsonen opsamler og videreformidler eksempler på, hvordan deltagerne har håndteret lovændringer og andre nye udfordringer i praksis.

Ansættelsen fra start til slut Har du brug for en praktisk gennemgang af de grundlæggende HR-juridiske regler, så download e-bogen her Download gratis e-bog her

Hvor og hvornår

Aktuel HR-jura følger folketingsåret fra Folketingets åbning til afslutningsdebatten i juni og består af 4 formiddagsmøder á 3 timer. Sæsonen starter i november.

Vi udbyder 9 hold i København, 1 hold i Aarhus og 1 hold i Vejle.

Tre af vores hold i København er direkte målrettet den offentlige sektor. Her er indholdet tilpasset offentlige virksomheder, så emnerne udelukkende retter sig mod dig, som kommer fra en offentlig organisation – uanset om du er fra staten, kommunerne, regionerne eller er offentlig virksomhed.

Et af vores hold i København er målrettet HR-medarbejdere, der er ansat i større private virksomheder og har tværgående funktioner i forhold til for eksempel implementering af ny lovgivning, udarbejdelse af generelle politikker med videre.

Du kan se dato- og holdoversigten her.

Pris

Medlemmer: kr. 7.500,- ekskl. moms / andre: kr. 8.450,- ekskl. moms.

Prisen inkluderer morgenmad, frokost og materiale.

Vi fakturerer for 4 møder ad gangen. Faktureringen sker primo oktober forud for sæsonstarten i november. Tilmelder du dig midt i sæsonen, faktureres der for det antal møder, der er tilbage i sæsonen.

Alle deltagere på Aktuel HR-jura får 25% rabat på HR-jura temamøder hele sæsonen.

Læs vores forretningsbetingelser her.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Aktuel HR-jura ved at sende en mail til aktuel-hrjura@cfl.dk. I mailen skriver du dit navn, titel, mailadresse, din virksomhed og hvilket hold, du ønsker at deltage på.

Kom til gratis prøvetime i Aktuel HR-Jura Tilmeld dig via email, og skriv hvilket hold og dag, der passer dig bedst. Klik her

Gratis prøvetime

Er du i tvivl, om Aktuel HR-jura er noget for dig? Så er du velkommen til en gratis prøvetime.

Send os en mail på aktuel-hrjura@cfl.dk om, hvilket hold og hvilken dag der passer dig bedst. Du kan også ringe til os på tlf: 70230022 for at høre nærmere.

Følg LinkedIn gruppen HR-juraNyt her så er du altid opdateret på væsentlige nyheder og arrangementer.

Hvad enten du arbejder som leder, topchef eller med HR, starter gode resultater med et godt netværk. Vi perspektiverer altid de faglige diskussioner til deltagernes hverdag og stiler efter læring, inspiration og videndeling af Best Practices ved at udfordre hinanden med kant.

Relaterede kurser

Behov for råd og sparring?

Vi træffes hver dag mellem kl. 9.00 og 16.00
Ring eller skriv til os på 7023 0022 eller hr-jura@cfl.dk, eller udfyld formularen nedenfor. Så kontakter vi dig.