Vil du gøre karriere som leder? Ved du, hvad du går ind til? På kurset Talent for ledelse får du via testværktøjer og en intensiv dag indsigt i, hvad der skal til for, at du lykkes som leder. Samtidig får du en vurdering af, om du har motivationen for at forfølge ledelse som en karrierevej.

Særligt til HR

Har I brug for at vurdere, om en medarbejder har motivationen for ledelse? Send en potentiel lederkandidat på dette kursus og giv kandidaten indsigt i lederrollen og mulighed for selv at afklare sin motivation for lederrollen.

Udbytte af deltagelse på Talent for ledelse

Dit udbytte

Talent for ledelse er til dig som har lyst og motivation for ledelse. På kurset får du mulighed for at vurdere, om ledelse er noget for dig. Efter dagen ved du, hvad det kræver at arbejde med ledelse, og du kender din egen motivationsprofil. Du bliver i stand til at afgøre, om du vil påtage dig arbejdet med at blive en dygtig leder i din organisation.

Virksomhedens udbytte

Ved at sende en potentiel lederkandidat på Talent for ledelse får I mulighed for at vurdere, om motivationen for ledelse er til stede. Ved brug af to konkrete testværktøjer og CfLs erfaringer med talentudviklingsprogrammer er vi med til at kigge ledertalentet efter i kortene, og I får en kandidat tilbage, som er afklaret om sine styrker og motivation i forhold til at vælge førstelinje-lederrollen.

Indhold på kurset

Forud for kurset

  • Vi forventer, at du har taget en afklarende samtale med din leder eller HR-afdeling om muligheden for at forfølge en lederkarriere.
  • Introduktion til formålet, indholdet og hvilket mindset, vi forventer af dig, foregår som en videostreaming, som du kan se, når det passer dig forud for kurset.
  • Udfyldelse af to testværktøjer online – læs mere om værktøjerne i de nedenstående links:

Intensiv dag hos CfL

  • Indblik i lederrollen – er du parat til at yde det, der skal til?
  • Tilbagemelding på testresultater fra Karrieremodellen™ og Decision Styles™, som begge hjælper dig til at afklare dit ledelsestalent og forberede dig bedst muligt på den nye rolle.
  • Øvelser i ledelsesdilemmaer

Individuel samtale med CfL-konsulent

Ca. 1-1½ måned efter kurset tilbydes du en individuel samtale med en CfL-konsulent. Du kan her vælge en 1-1-samtale med underviseren, men vi anbefaler, at du tager din leder eller en fra HR med til samtalen for at sikre forankring tilbage i organisationen.

Der vil efter endt forløb også være mulighed for en uforpligtende sparring med en kompetencerådgiver om relevante udviklingsforløb for at styrke din udvikling som leder.

Kursusmaterialer