Det er alment anerkendt, at BigFive personlighedstesten er den bedste metode til at beskrive menneskets præferencer for fremtidig adfærd. Testen bygger ikke på teori men på 3 årtiers indsamlet data. Rapporten 360 fortæller meget præcist, hvilken adfærd en person udviser baseret på de kompetencer, der er relevant for jobbet.

Adfærd målt på personlighedstest, input fra tætte kollegaer og egen vurdering.

Formålet med Reflector BigFive 2.1 & 360 graders evaluering?

Du bliver certificeret i begge værktøjer på kurset. Det gør dig i stand til at gennemføre forskellige former for samtaler, enten med ét eller begge værktøjer, og med omdrejningspunkt i adfærd. Derfor får du et dybt, og samtidig nuanceret, kendskab til kandidaterne, da BigFive bygger på 144 spørgsmål og 360 rutinemæssigt arbejder med 43 kompetencer indenfor kundeservice, ledelse, initiativ, iværksætteri osv. BigFive findes på 25 sprog og 360 findes på 15 sprog.

Efter kurset vil du være i stand til at udsende spørgeskemaer, udtrække og analysere rapporterne, samt gennemføre samtalerne med udgangspunkt i rapporterne.

 

Hvordan og hvem kan anvende Reflector BigFive 2.1 & 360 graders evaluering?

BigFive & 360 værktøjerne og kurset henvender sig til alle personer herunder HR-professionelle, udviklingskonsulenter, ledelsescoaches og psykologer som bl.a. arbejder med:

Performance management
Ledelse
Kompetenceudvikling
Karriereudvikling
Talent Management

 

Hvem anvender Reflector BigFive 2.1 & 360 graders evaluering?

Tidligere deltagere har bl.a. været fra følgende virksomheder:
Trustpilot, Telia, Telenor.

Kurset er særdeles velegnet til brug for både vores danske og internationale rekrutteringer og udviklingsopgaver. Med 25 sprog og de 43 kompetencer, kan vi dække stort set alle positioner/kandidater/medarbejdere internationalt.

Frederik Nielsen HR Business Partner, Cembrit Holding

 

Hvordan får jeg adgang til Reflector BigFive 2.1 & 360 graders evaluering?

Det er en forudsætning, for at deltage i certificeringskurset, at du har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning hos CfL, medmindre du har grundkursus i erhvervspsykologisk testning fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

Du skal gennemføre et certificeringskursus på 2 + 1 dag, og du skal arbejde med værktøjerne mellem de to moduler.

Pris pr. test:

BigFive 2.1: 800 kr. (ex. moms)

360 graders evaluering: 1.750 kr. (ex. moms)

CfL forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for trykfejl.