Se vores mini-webinarer

Og find ud af, hvordan du får succes med test

CfLs testværktøjer henvender sig til konsulenter og HR-professionelle. De er internationalt gangbare og solidt validerede. Derudover tilbyder vi branchens mest fleksible samarbejdsmodel.

Få en forsmag på vores produkter og find ud af, hvordan du får succes med test. Du kan se mini-webinarerne, lige når det passer dig.

Se mini-webinarer

Gør forskelligheder til en overskudsforretning og bliv inspireret til relationsarbejdet i din organisation. CfL har en række værktøjer, der kan hjælpe med at afklare, hvor der er udfordringer i samarbejdet.

Se vores mini-webinarer og få en forsmag på, hvad vi kan hjælpe med:

Rekruttering

CfL-Ability Focus Profiles (EFP)

CfLs evne- og færdighedsprøver sikrer, at jeres kandidater har de fornødne evner/færdigheder til at håndtere udfordringerne i jobbet.

CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS)

CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS) er en personlighedstest, der afklarer kandidatens tilgang til opgaver og kolleger i relation til det aktuelle job.

CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB)

CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB) giver en nuanceret indsigt i jeres kandidaters
motivation, drive, opgaveløsning, temperament og måde at samarbejde på.

CfL-Leadership Focus Profile (LFP)

Bliv klædt på til at udvælge og udvikle de bedste ledere. Testen er konstrueret til at afdække lederes adfærd og prioriteter inden for en række områder af afgørende betydning for ledelsesmæssig performance.

Udvikling

Jungiansk Typeindeks (JTI)

Jungiansk Typeindeks er et værktøj, der beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan bruges konstruktivt individuelt såvel som i grupper.

Teamkompasset®

Teamkompasset® sætter fokus på teammedlemmernes præferencer til at varetage specifikke roller i teamet.

Decision Dynamics Decision Styles™

Der findes ikke én universal beslutningsstil, der er bedst – det afhænger af positionen. Få et indblik i, hvad der skal til for at lykkes med ledelsesredskabet Decision Dynamics Decision Styles™.

Karrieremodellen™

Karrieremodellen™ sikrer kvaliteten i den årlige medarbejderudviklingssamtale, så leder og medarbejder sammen får tilrettelagt et målrettet karriereforløb, der balancerer den enkelte medarbejders ønsker og virksomhedens behov.

Skab Tillid - Blanchard

Baseret på 30 års forskning har vores eksperter I tillid udviklet en simpelt – men stærk tillidsmodel, der giver en fælles sprog/ramme fokuseret på den specifikke adfærd, der skaber tillid.

Har du spørgsmål?

Cristian Willum Gade
Senior Relations Manager

T: +45 51 54 41 04
M: cwg@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Tilmeld dig CfLs TestNyt ......

... og deltag i lodtrækningen om et valgfrit kursus. Hver måned trækker vi lod om et valgfrit kursus* blandt de nye tilmeldte til vores nyhedsbrev.

*Gælder kurser på op til 2 dages varighed. 

Hvad kan du forvente af CfL TestNyt? 
Tips, tilbud og anbefalinger om testværktøjer indenfor udvikling og rekruttering. Bare rolig - vi hader også spam. Vi sender max én gang om måneden.