CfL eksisterer for at løfte ledelseskvaliteten i dansk erhvervsliv.

Vi gør det, fordi vi tror på, at ledelse er den enkeltfaktor, der har den største betydning for erhvervslivets succes. Og vi tror på, at erhvervslivet skal gå i spidsen og drive den nødvendige forandring.

Derfor har vi ved indgangen til 2010 nedsat CfLs Forum for Produktivitet og Udvikling blandt CfLs medlemmer - nu CfLs Forum for Værdiskabelse. Vi har dedikeret vores arbejde og fulde udviklingspalet til arbejdet med hvordan ledere driver værdiskabelse Vores udviklingspalet fungerer således, at CfLs Forum for Værdiskabelse hvert år udpeger hvilke temaer, de synes kunne være interessante at få drøftet blandt danske ledere. På baggrund af disse temaer laves CfL-Undersøgelser blandt medlemmerne af CfLs Community og CfLs Trendpanel.

Vi tager med andre ord temperaturen på forskellige ledelsesmæssige temaer. Det er ikke en stor forkromet undersøgelse, men en Indikator af, hvad danske ledere tænker om et givent tema. Du kan se hvilke CfL-Undersøgelser, vi har beskæftiget os med til venstre.

Resultaterne fra vores CfL-Undersøgelser diskuterer vi derefter med ledere og HR professionelle på vores CfL-Klubhusmøder, Topledermiddage, i vores netværk og med medierne. På baggrund af denne omfattende dialog med danske ledere, finder vi virksomheder, som har erfaringer med de aktuelle temaer, og beskriver dem i en række case artikler. Og sidst men ikke mindst udarbejder vi nogle løsninger og råd, som danske ledere kan tænke over og arbejde med.

Uviklingspalet