Deltag i CfLs Trendpanel og vær med til at påvirke ledelsesdebatten i Danmark og få indblik i de nyeste tendenser inden for ledelse og HR

Trendpanelet er en del af CfLs udviklingspalet, som har til formål at arbejde med, hvordan ledere driver værdiskabelse. 

Ved indgangen til 2010 nedsatte vi derfor CfLs Forum for Produktivitet og Udvikling blandt CfLs medlemmer ‒ nu CfLs Forum for Værdiskabelse. Vi har dedikeret vores arbejde og fulde udviklingspalet til arbejdet med, hvordan ledere driver værdiskabelse.

Vores udviklingspalet fungerer således, at CfLs Forum for Værdiskabelse hvert år udpeger, hvilke temaer de synes kunne være interessante at få drøftet blandt danske ledere. På baggrund af disse temaer laver CfL en INDIKATOR™ blandt medlemmerne af CfLs Community og CfLs Trendpanel.

Vi tager med andre ord temperaturen på forskellige ledelsesmæssige temaer. Det er ikke en stor forkromet undersøgelse, men en indikator af, hvad danske ledere tænker om et givent tema. Resultaterne fra vores INDIKATOR™ diskuterer vi derefter med ledere og HR professionelle på vores Klubhusmøder, Topledermiddage, i vores netværk og med medierne.   

Med afsæt i denne omfattende dialog med danske ledere, finder vi virksomheder, som har erfaringer med de aktuelle temaer, og beskriver dem i en række case artikler. Og sidst, men ikke mindst udarbejder vi nogle løsninger og råd, som danske ledere kan tænke over og arbejde med. 

Som deltager i Trendpanelet får du:

  • Rapport med resultater og hovedponinter fra undersøgelsen
  • Invitation til op til 10 internetbaserede INDIKATOR™ undersøgelser om året. Hver INDIKATOR™ tager typisk ca. 5-10 min. at gennemføre. Din deltagelse er naturligvis frivillig og anonym.
  • Mulighed for at deltage i lodtrækning om præmier efter hver INDIKATOR™. 

Hvem kan deltage?

Trendpanelet er åbent for alle ledere i danske virksomheder og organisationer ‒ både private og offentlige. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at skrive en mail til info@cfl.dk.