Videnhåndbog - Forandring 2017

Vi var glade for igen at byde mere end 200 engagerede medlemmer indenfor til KLUBHUSMØDE™ den 26. februar til en dialog om forandringsledelse samt to inspirerende indlæg om forandringsledelse og fastholdelse af forandringer på Danmarks største arbjedsplads ved Stig Lundbech, Direktør, Koncern IT, Københavns Kommune og robust organisationsforandring ved Lektor Peter Hagedron-Rasmussen, Roskilde Universitet. 

CfLs INDIKATOR™ viser, at vi stadig synes det er svært, at få medarbejderne til at ændre adfærd og vores bestræbelser bør suppleres med opbygning af tillid, mere kompetenceudvikling og anden understøttende hjælp.

Et af vores bud er, at forandringsledelse skal invovlere medarbejderne mere. Fortæl dem hvor vi skal hen og hvad målet er. Vi skal forklare og synliggøre forandringernes betydning. På den måde, kan vi engagere vores medarbjedere til at være en del af forandringsprocessen. 

Kig med i vores video fra KLUBHUSMØDE™, lyt til vores podcast, og kontakt os for en nærmere dialog om, hvordan forandringsledelse kan blive helt central i arbejdet med organisationsudvikling, motivation og værdiskabelse.