Videnhåndbog - Organisation & HR 2016

Vi var glade for igen at byde mere end 150 engagerede medlemmer indenfor til KLUBHUSMØDE™ den 6. november til en dialog om HRs rolle, udviklingen i opgaver for HR samt et spændende oplæg om organiseringen af HR hos Novo Nordisk. Samtidig valgte vi at tage et kig ind i fremtiden og tog en runde på, hvor fremtidens Performance Management bevæger sig hen. 

CfLs INDIKATOR™ viser, at HR ikke helt brænder igennem i virksomhederne. Mange er tilfredse, men næsten lige så mange efterlyser en kalibrering af HRs størrelse, de opgaver HR løser og værdiskabelsen HR bidrager med. Så hvordan får HR mere gennemslagskraft? 

Et af vores bud er, at HR skal bevæge sig ind i nye dagsordener. Hvorfor er det IT eller Økonomi, der skal lave analyser af den menneskelige organisation? Der kan ligge mange data gemt i HR, der kan bidrage med indsigt, der kan flytte forretningens fokus. 

Kig med i vores video fra KLUBHUSMØDE™, lyt til vores podcast, og kontakt os for en nærmere dialog om, hvordan din HR-funktion kan blive helt central i arbejdet med organisationsudvikling, motivation og værdiskabelse.