Viden håndbog - Strategi 2016

Danske virksomheder har enten stor tiltro til deres nuværende strategiske beredskab, eller også er de trængt i defensiven af økonomiske og globale udfordringer. Er det første tilfældet, er der en risiko for, at de ikke har taget ved lære af krisen. Er de trængt i defensiven, bruger de måske deres kræfter på at slukke brande, frem for at tænke innovativt på produktivitet og vækst.

Hvordan udvikler virksomhederne egentlig deres strategier, hvem er involveret i processen, og hvordan påvirker det virksomhedernes organisationer? Dette sætter vi spot på, når vi den 11. oktober 2016 holder KLUBHUSMØDETM om strategi. På møde offentliggøres CfLs 2016 INDIKATOR™ om strategi, der viser de aktuelle ledelsestendenser indenfor strategi. Desuden præsenterer Anders Drejser, professor i strategi og forretningsudvikling ved AAU den moderne tilgang til strategiudvikling: "Fast Forward strategi” og Direktør Knud Lilholm fortæller med udgangspunkt i sine erfaringer fra Kavli A/S og Unilever om sine erfaringer med strategiudviklingsprocesser, ligesom han giver sit syn på, hvordan strategiudviklingsprocessen kan sikre, at strategien bliver levende.

I denne videnhåndbog finder du derfor både de sidste nye tendenser indenfor strategisk ledelse. Du kan se videohighlights fra KLUBHUSMØDETM og du kan lytte til vores podcast, ligesom vi byder på inspiration til, hvordan både ledelse og virksomhed kan udvikle og implementere strategier. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har brug for rådgivning eller inspiration om strategisk ledelse.