Hent kursusfolderen

Det værdiskabende formandskab

Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du eksempelvis printe og give til den leder, der skal godkende din medvirken på kurset.

Dit udbytte på kurset

Uddannelsen er bygget op om bestyrelsens årshjul og sætter fokus på, hvordan det som formand er muligt at få det optimale samarbejde i bestyrelsen samt med direktionen. Der vil blive arbejdet med, at tydeliggøre din rolle som formand og få øje på de områder, hvor det er muligt at blive endnu bedre.

Formandsrollen har en faciliterende rolle i mellemrummet mellem direktion og bestyrelse. Men da formanden kun har det mandat bestyrelsen giver, kan det være hensigtsmæssigt at kunne mestre diverse værktøjer, som understøtter samarbejdet. Formanden har ansvaret for at sikre de rette kompetencer i bestyrelsen. Vi arbejder derfor med kompetenceprofiler på bestyrelsesmedlemmerne (herunder beslutningsstile) og på at rekruttere de rette til bestyrelsesarbejdet.

Bestyrelsesevalueringen er et vigtigt værktøj i dette arbejde og vi stiller skarpt på, hvordan vi kan bruge informationerne heri til at optimere samarbejdet i bestyrelsen. Der vil gennem uddannelsen vekselvirke mellem underviser og eksterne bestyrelsesformænd fra erhvervslivet, som tilføjer et godt miks mellem teori og praksis.

Download kursusfolderen

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi kursusfolderen til din indbakke.