Bliv udfordret med et netværk for

HR Partnere

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværket for HR Partnere med fokus på udvikling af mennesker og organisationer. Omdrejningspunkt for møderne er deltagernes tilgang til konkrete, aktuelle opgaver og udfordringer og til egen rolle og performance. HR-emner behandles dels på et overordnet niveau, dels ud fra hvad der rører sig på området, og endelig ud fra hvilke værktøjer der er i spil både generelt i erhvervslivet og specifikt hos deltagerne og i deres virksomheder. Faglig og personlig udvikling ligger som et gennemgående fokus.

Temaer

Eksempler på temaer:

 • Den hybride arbejdsplads
 • Bias træning for ledere
 • Fremtidens arbejdsmarked – den succesfulde rekruttering?
 • HR-identitet: Hvilken HR-person er du?
 • Kulturledelse i praksis ‒ HR skal på banen
 • Employer branding
 • Innovation og HR
 • Ledergruppens performance - håndtering af metoo, diversitet, etc.
 • Den bæredygtige organisation
 • LinkedIn, Facebook, Twitter og andre sociale værktøjer vinder indpas i HR
 • Talent & Performance management
 • Forandring/Change Management

Mødetyper

3 heldagsmøder (9.00-16.00),
1 døgnmøde (16.00-16.00)

Invitation til CfLs øvrige HR-arrangementer

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL eller i deltagernes organisation.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 18.650 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 21.950 ekskl. moms pr. år for andre.

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Netværket henvender sig til udviklingsorienterede HR-professionelle med bredt perspektiv på HR og med interesse for og forståelse af forretningsudvikling (f.eks. HR-udviklingskonsulenter og HR-partnere).

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen er kr. 18.650 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 21.950 ekskl. moms pr. år for andre.

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Gennem HR-partner netværket hos CfL får jeg kvalificeret sparring og faglig viden, som også udfordrer min egen tilgang til HR. Variationen af professionelle indlæg, vidensdeling og dygtig facilitering gør netværket meget værdifuldt og brugbart.


Birgitte Nymann Bendtsen, ejer af Nymann HR

Mød netværksleder Gitte Madsen

Gitte har en solid baggrund inden for kommunikation, rådgivning og undervisning. Hun har 14 års erfaring med drift af egen virksomhed og er vant til at være i berøring med de forskellige ledelsesled i en organisation. Som facilitator i CfLs netværk skaber Gitte rammerne for et fagligt fortroligt og personligt inspirerende rum, hvor deltagerne kan tanke mentalt og fagligt op.

På netværksmøderne sikrer Gitte, at deltagernes egne erfaringer, udfordringer og succeser bliver sat i spil, så der skabes nye perspektiver på den enkelte deltagers ståsted og udvikling. Derudover underviser Gitte på en række af CfLs ledelses- og kommunikationskurser og har selv et stort netværk, hun trækker på til relevante indlæg og øvrig inspiration til netværket.

Læs mere om Gittes baggrund her

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Det giver et rigtigt godt supplement til min egen udvikling, og det er altid inspirerende at deltage. Det er værdifuldt både med konkrete værktøjer og input . Jeg værdsætter også at netværket sætter fokus nye trends og ind imellem giver fremtidsbilledet for HRs rolle. Gitte er en super dygtig, inspirerende og
nærværende facilitator.


Netværksdeltager, HR-partnere, 2022

Hør mere om netværket

Er du interesseret i at deltage i netværket, har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at høre mere om gruppens medlemmer? Skriv til mig i formularen nedenfor, eller kontakt mig via mail eller telefon.

Heidi Teigen Sadek
Kompetencerådgiver

T: +45 51544135
M: hts@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Jeg værdsætter meget at deltage i netværksmøderne, specielt det årlige døgnmøde som giver os en unik mulighed for at komme "i bund" med forskellige isuees. Jeg sætter stor pris på, at der kommer foredragsholdere/indslagsgivere udefra det virkelige liv, da det ofte giver stor inspiration. Ligeledes sætter jeg pris på data driven facts til at underbygge nye tendenser.


Netværksdeltager, HR-partnere, 2022

Andre har også kigget på

Netværk for PA

Til chef- og direktionssekretærer på tværs af brancher, med specifikke udfordringer, som ikke findes andre steder i organisationen

HR Direktører

Netværkets formål er at udveksle erfaringer omkring HR-området, videndele samt blive inspireret af nye initiativer, emner og temaer inden for HR.

HR Chefer

Netværkets formål er at skabe et forum for erfaringsudveksling og udvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og visioner.