CfLs privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.
Ved besøg på CfLs hjemmeside accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

Generelt om CfLs Cookiepolitik:

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler CfL oplysninger om din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

CfL indsamler oplysninger om dig på to måder:
- Ved brug af cookies
- Ved at du selv afgiver oplysninger


Cookies

Hvad er cookies?
Første gang du besøger en af CfLs hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle CfL om dit besøg.
For at fastlægge, hvem der besøger CfLs hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke sider du ser osv.

Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på en af CfLs hjemmesider. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om, hvordan du kan slette disse cookies.

Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.


Hvilke typer cookies bruger vi?

Nødvendige
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer
Præference-cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog eller den region, du befinder dig i.

Statistik
Statistik-cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing
Marketing-cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Du kan selv administrere, hvilke cookies du vil acceptere på vores hjemmeside her


Personoplysninger

Hvad er personoplysninger?
CfL beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, jobtitel, virksomhed/organisation, telefonnummer og e-mail, men kan også være oplysninger om købshistorik, interesser osv. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på CfLs digitale platforme, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.
Oplysningerne bliver kun videreført til 3. part, når der er tale om kursusafholdelser hos underleverandører.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Ifm. jobansøgninger opbevarer vi ansøgninger og data i op til et år.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: persondata@cfl.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Oversigt over CfLs underdatabehandlere på testværktøjer

Gruppe 1:
Leadership Focus Profile (LFP)
Bidrag til Bedømmelse (BTB),
Oplæg til samtale (OTS)
Evne – og færdighedspakken (EFP)
Driftsserver og backup-server driftes af Scannet A/S, Birkemose Allé 1, 6000 Kolding.
 
Gruppe 2:
Jungiansk Typeindeks (JTI)
Driftserver er hos Hetzner Online AG i Tyskland. Backup-server er hos Amazon S3 Irland.
 
Gruppe 3:
Decision Dynamics Karrieremodel
Decision Dynamics Decision Styles
Driftsserver og backup-server driftes af Decision Dynamics i Lund og er placeret i Sverige.
 
Gruppe 4
Connector Ability 2.1
Reflector BigFive 2.1
Underleverandør Cortal Danmark/PI C0mpany
Driftsserver og backup-server driftes af Rackspace og er placeret i UK.
 
Gruppe 5
Surveyinstrumentet Leadership Equity Assessment (LEA)
Underleverandør Falkenberg og Lynggaard i Aarhus
Driftsserver og backup-server driftes af Persona Global Sausalito CA, USA
Driftsserver og backup-server er placeret i USA.
Persona Global er omfattet af EU’s Privacy Shield
 
Gruppe 6
SLX identificering af lederstil
Underleverandør Blanchard International Group, San Diego CA USA
Driftsserver og backup-server driftes af Learnifier/Dabox og er placeret i Sverige.


Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos CfL, skal du rette henvendelse til perondata@cfl.dk eller på telefon 70 23 00 22. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.


Med venlig hilsen
CfL København
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø
info@cfl.dk 
T: 7023 0022

Sidst opdateret 6. juni 2018