CfL tilbyder mere end 40 netværk til ledere- og HR-professionelle på forskellige niveauer, lige fra topledere og funktionsdirektører til erfarne ledere, nye ledere og HR partnere.

CfLs professionelle ledernetværk og netværk for HR-professionelle har til formål at skabe det optimale, faglige udbytte for deltagerne og deres virksomheder. Som netværksdeltager hos CfL bliver du automatisk en del af Danmarks stærkeste ledelsesfaglige miljø, hvor vi naturligvis lægger hovedvægten på ledelse og lederudvikling.

Derudover er CfLs netværk for ledere og HR-professionelle et personligt og fagligt frirum til inspiration for meningsudveksling, videndeling og sparring og ikke mindst en vigtig mulighed for at skabe relationer til andre netværksdeltagere. Alle netværk har en af vores dygtige facilitatorer tilknyttet, som sørger for at løfte fagligheden, samle trådene og arrangere møderne.

Download vores nye netværksbrochure her.

Nedenfor kan du se vores udbud af topledernetværk, netværk for erfarne ledere, ledere uden personaleansvar, netværk for forretningsudviklere og HR.

Find dit netværk her.

Deltagerne udtaler 

Se flere testimonials her.

Netværk for ledere

CfL er rammen om mere end 40 netværk, hvor flere end 700 ledere og HR-professionelle deltager, deler erfaring og udvikles. I CfL finder du netværk, som er målrettet de særlige ledelsesmæssige udfordringer, som du har på dit ledelsesniveau. Samtidig sikrer vi, at hvis I som virksomhed har flere netværksdeltagere, vil I opleve, at der er en rød tråd i de problemstillinger og værktøjer, som vi drøfter ift. ledelseskvalitet på tværs af netværkstyper og ledelsesniveau.

Netværk for ledere

Netværk for HR

Som HR-professionel er du med til at forankre virksomhedens strategi i forretningen. Det er vigtigt som HR-professionel at være up to date med de seneste trends inden for HR. Uanset om du er HR-direktør, HR-chef, HR Business Partner, HR-udviklingskonsulent, HR-konsulent eller HR-assistent har vi et netværk målrettet til de særlige udfordringer, som matcher din rolle. Samtidig sikrer CfL, at hvis I har HR-professionelle i flere netværk, så vil der være en rød tråd i de temaer, HR-processer og ledelsesværktøjer, som går igen på flere typer HR-netværk.

Netværk for HR