Sådan bliver du bedre til at optimere og effektivisere dine møder

Læs, hvad en tidligere deltager har fået ud af kurset Proceskonsulenten i Nuuk

Af Marie Hundevad Malmer, juni 2020

Irene Jeppson, kommunikationschef i Mittarfeqarfiit/Grønlands Lufthavne, har gennemført kurset Proceskonsulenten i Nuuk. Nu kan du nemlig også styrke dine kompetencer i Grønland med CfL.

"Som proceskonsulenter har vi en vigtig rolle inden for udvikling, implementering samt effektivisering indenfor processer. Efter kurset føler jeg mig klædt godt på til at videreføre nogle af de nye værktøjer, jeg har fået i min erhvervsrygsæk."

God refleksionsproces

Kurset var meget relevant for Irene Jeppson, som fik sat gang i en refleksionsproces omkring sit arbejde, og hvad hun kan gøre anderledes fremover.

”Som kommunikationschef er jeg ofte en del af processer og møder, som kunne være mere effektive – det har jeg fået øjnene op for nu.

Kurset satte nogle tanker i gang hos mig om, hvad jeg kan gøre for at styrke motivationen blandt mine medarbejdere og kolleger, og anerkende dem for deres indsats.

I en travl hverdag glemmer vi ofte at anerkende hinanden. Det er nemt at pege fingre af hinanden og på kurset fik vi en del indsigt i motivation og det at anerkende hinandens indsats. Vi er mange, der har kendskab til det, men vi glemmer at anderkende hinanden.

Nye værktøjer i min erhvervsrygsæk

Jeg er nu blevet bevidst om, hvad der skal til for at optimere og effektivisere vores møder. Vi lavede en øvelse på kurset, hvor vi brainstormede om måder at holde møder på. Det gav min en masse ny inspiration til, hvordan jeg kan motivere mine kolleger og dermed holde mere effektive møder. Jeg har fået brugbare værktøjer til at rammesætte, navigere, styre, modtage og integrere det, der sker.

Jeg synes forløbet har været godt – jeg tager både effektive værktøjer og et nyt netværk med mig videre. Det er altid spændende at få udvidet sin horisont og møde andre man kan netværke sammen med.

Vi var blandt andet igennem nogle spørgeteknikker, som jeg helt sikkert kan bruge som inspiration i mit daglige arbejde. Det gav en hel del reflektioner omkring mit nuværende arbejde, og hvad jeg kan gøre anderledes næste gang.

Som proceskonsulenter har vi en vigtig rolle inden for udvikling, implementering samt effektivisering indenfor processer. Efter kurset føler jeg mig klædt godt på til at videreføre nogle af de nye værktøjer, jeg har fået i min erhvervsrygsæk.

Fortroligt rum med god energi

Vi var et godt hold af inspirerende deltagere med forskellige baggrunde. Vi havde forskellige udfordringer, som vi alle kunne lære af. Det gav en god energi på holdet. Rammerne for undervisningen var gode og indenfor kort tid, fik vi et fortroligt rum hvor vi kunne give hinanden ideer, arbejde med hinandens cases, motivere hinanden, lære af hinanden og ikke mindst netværke med hinanden, også efter kursets afslutning, da vi alle er bosiddende i Nuuk.

Underviserne var dygtige, engagerede og meget opmærksomme på os kursister. Jeg vil klart anbefale kurset til andre og takke for de to dygtige undervisere, Allan Cohn Shapiro samt Ejner Jacobsen.”

Irene Jeppson

Kommunikationschef i Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne siden 2019. Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, servicerer en række flyselskaber, virksomheder og dermed det grønlandske samfund. Lufthavnene varetager den samlede infrastruktur omkring lufttransport af personer og gods på 13 lufthavne og 43 helikopterflyvepladser. Med næsten 450 medarbejdere er Mittarfeqarfiit en af landet største arbejdspladser.

Har du spørgsmål?

 

Allan Cohn Shapiro
Seniorrådgiver

T: + 45 5154 4161
M: acs@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Seneste artikler om ledelse

3 veje til at styrke den mentale sundhed

Efter en lang hjemsendelsesperiode er de fleste medarbejdere tilbage på de fysiske arbejdspladser. Det kræver en særlig indsats af dig som leder. Især over for de mest sårbare grupper.

Her er 5 læringer af coronakrisen

Du kan godt glemme femårige strategiplaner, og så bør du vente med at opsige alle lejemål for at sende medarbejderne på permanent hjemmearbejde. Vi har samlet erfaringerne fra CfLs toplederstafet i en Maggi-terning.

Ledelse er nøglen til mental sundhed

90 procent mener, at deres arbejdsplads har håndteret coronakrisen godt, viser omfattende undersøgelse af medarbejdernes mentale sundhed under krisen. Her kan du læse højdepunkterne. Og der er flere overraskelser.