Guide

Arbejder du i staten?

Nu er der åbnet for fondsstøtte til dit næste kursus.

Er du akademiker og arbejder du i staten?

Den Statslige Kompetencefond har åbnet for en ny ansøgningsrunde for akademikere, og det er nu, du skal forberede dig på at søge fondstøtte til dit næste kursus

                          

3 steps som du skal være opmærksom på:

    1. Din arbejdsgiver skal medfinansiere den kompetenceudvikling, du ansøger om støtte til. Du kan søge indtil dagen før kursusstart

    2. Efter du har indsendt din ansøgning, skal den godkendes af din leder. Først herefter behandler fonden ansøgningen.

    3. Ansøgningen kan tidligst indsendes ni måneder før, og senest dagen før, din kompetenceudvikling begynder. Det betyder, at der ikke kan ansøges bagudrettet om igangværende aktiviteter.

Hvilke former for udvikling støtter Den Statslige Kompetencefond?

Det kan være et kursus, en hel uddannelse eller en anden aktivitet, der styrker dine kompetencer i dit arbejde og din værdi på arbejdsmarkedet. 

Hvem uddeler Den Statslige Kompetencefond penge til?

Du skal være omfattet af en statslig overenskomst. Er du i tvivl, så tjek din ansættelseskontrakt, hvor det fremgår, om du er omfattet af de statslige overenskomster eller aftaler.
Hvornår kan jeg søge Den Statslige Kompetencefond?

De har allerede sat penge af, du skal bare søge om dem. Ansøgningen kan tidligst indsendes ni måneder før, og senest dagen før, din kompetenceudvikling begynder.

Hvilke kurser og uddannelser kan du vælge?

Strategisk ledelse og eksekvering

Strategisk ledelse og eksekvering er en udviklingsrejse for den erfarne leder med strategisk ansvar, der er klar til at rykke karrieren til næste niveau.

Den nye leder

Den nye leder er en investering i dig, der ønsker at blive forberedt og udviklet i forhold til de ledelsesmæssige udfordringer, du møder i hverdagen.

Leder uden personaleansvar

Leder uden personaleansvar er et program målrettet dig som ikke har et formelt personaleansvar, og hvor fleksibilitet, effektivitet og resultater skal gå hånd i hånd.

Grundlæggende ledelse

Få den grundlæggende viden, du har behov for som ny leder. Opnå øget forståelse for lederrollen, dens kompleksitet og de dilemmaer, du kan stå i som leder

Du skal søge digitalt

Der kan gives støtte til kompetenceudviklingsaktiviteter, der ikke er på positivlisten, hvis aktiviteten i øvrigt opfylder betingelserne for støtte, og overenskomstparterne prioriterer det. Du kan derfor godt ansøge om støtte til kompetenceudvikling, der ikke fremgår af positivlisten.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik