Hos CfL gør vi gode ledere bedre. Uanset om du vælger et kort lederkursus, et længerevarende lederudviklingsprogram eller et HR-forløb garanterer vi et højt fagligt niveau og relevant indhold, som styrker dig både ledelsesmæssigt og personligt.

CfLs lederkurser er kendt for at have et meget højt fagligt indhold. Vi sætter en ære i, at alle vores undervisere og rådgivere er erfarne og kompetente - både indenfor deres fagområde og i at kunne formidle det i undervisningen. Dét skaber en høj grad af deltageraktivitet og giver dig optimalt udbytte af din deltagelse på lederkurset.

Vores lederkurser tager udgangspunkt i din nuværende situation

Som deltager har du altid fokus på din egen situation, forretning og strategi. Derfor tager mange af vores kurser udgangspunkt i de faglige og strategiske omstændigheder, du står overfor i det daglige. På den måde kan de redskaber, viden og kompetencer, du tilegner dig på CfLs lederkurser og ledelsesprogrammer, hurtigt komme hjem og arbejde i organisationen.

Uanset om du er nyudnævnt leder, meget erfaren indenfor ledelse, topleder eller leder uden formelt personaleansvar kan CfL hjælpe dig med at styrke din organisation og din karriere ved at videreudvikle dine kompetencer. Vi bygger ovenpå det, du allerede har, styrker dit fundament på dit nuværende ledelsesniveau og gør dig klar til dit næste karriereskridt eller til virksomhedens næste udfordring.

Vi har en lang række lederkurser, lederudviklingsprogrammer og HR-kurser. Samtidig tilbyder vi specialkurser inden for blandt andet agil projektledelse og SCRUM-masterforløb, personlig udvikling, rekrutterings- og ledelsesredskaber, samt HR-jura.

 

Få uforpligtende rådgivning om valg af lederkursus

Vores rådgivere kan hjælpe dig med at vælge det rette lederkursus eller sammensætte dit individuelle lederudviklingsforløb. Ring og tag en uforpligtende snak med os - her finder du vores kontaktoplysninger

Nedenfor kan du se vores udvalg af ledelseskurser og lederudviklingsprogrammer til de forskellige ledelsesniveauer samt kurser og programmer til HR.