Udvid din værktøjskasse

Kursus i forandringsledelse - Grønland

Lær at skabe hurtigere forandringer og få dem forankret i organisationen

Forandringsledelse
Download folder

Medlemspris kr. 11.800,- / Andre kr. 13.900,-

Tjek om din virksomhed er medlem
Vælg start dato

10. oktober 2023 - 8. december 2023

Lokation: Nuuk

Varighed 2 dage + 2 halve opfølgningsdage

Lokation Nuuk

 • Kursusdage

  Nuuk

  • 10. oktober 2023, KL. 09:00 - 16:00
  • 11. oktober 2023, KL. 09:00 - 16:00
 • Opfølgning

  Online

  • 10. november 2023, KL. 09:00 - 12:00
  • 08. december 2023, KL. 09:00 - 12:00

BEMÆRK!

Tilmelding skal ske senest den 14. august

Der tillægges ikke moms

Kurset afholdes på dansk

Forandringsledelse – fremtidens strategiske ledelseskompetence.

Kom og få operationelle og implementer bare redskaber til at designe, drive og forankre forandringer.

Udvikling ER forandring

Udvikling af din forretning og din organisation er at gøre dine processer og produkter billigere, smartere, hurtigere, bedre etc. – og det betyder forandringer for dig og dine medarbejdere.

Vi giver dig redskaber, som lærer dig, hvordan du som leder, projektleder eller forandringsagent udvikler din evne til at implementere forandringer og skabe ny motivation og energi i din organisation.

Forandringsprocesser er læreprocesser, hvor vi hele tiden navigerer mod målet i f.t. den virkelighed der er og opstår undervejs.

Garanti

Forandringsprocesser er komplekse og målsætninger flyttes og justeres altid – så vi kan ikke give dig en garanti for en 100% succesfuld implementering af dit forandringsprojekt – men vi kan give dig en garanti for, at du får en værktøjskasse der forøger dine muligheder for implementering betragteligt og gøre det nemt at lede forandringer.

Hør tidligere Chefkonsulent Nicolai Juel Vædele fra KOMBIT A/S fortælle om sin oplevelse med kurset i Forandringsledelse.

Forløb

Dit eget forandringsprojekt

Kurset varer 3 dage, 2 dage med fysisk undervisning og en virtuel opfølgningsdag. Du arbejder med dit eget forandringsprojekt eller din konkrete udfordring, således at kurset vil skabe direkte fremdrift for dit projekt. Dagene er intensive, og vi bruger ny viden og teori sammen med øvelser, gruppearbejde, erfaringsudveksling, diskussion og refleksion.

De mange praktiske øvelser gør dig i stand til at gå direkte hjem i organisationen og lede forandringer på en ny og bedre måde.

Værktøjskassen er fyldt med velafprøvede, simple og skalérbare værktøjer – der kan bruges til små som store forandringsprocesser.

Indhold

Forandringsrejsen - vi tager dig med på en rejse

Rejsen indeholder hvordan du planlægger og designer en forandringsproces – og ikke mindst hvordan du får sat rejsen i gang og navigerer undervejs således at vi når vores destination.

Forandringens dynamikker – Hvad er det der kan gøre forandringer nemme – og svære? Hvordan skaber du energi i en forandringsproces?
Målsætning - Hvordan opsætter jeg et motiverende mål for forandringen?
Konsekvensanalyse - Hvad i organisationen vil forandringen påvirke – hvad vil den ikke påvirke?
Interessentanalyse – Hvem er mine stakeholders – og hvordan bruger jeg dem aktivt til at fremme mit projekt?
Forandringskommunikation – Hvordan får jeg ”solgt billetter” til min forandringsrejse?
Forandringsresistens – Hvordan håndterer jeg modstand i min organisation?
Hvordan leder jeg dem sikkert gennem rejsen – og opretholder momentum?
Du arbejder aktivt både med cases – men fokus er på dit eget projekt eller udfordring gennem hele forløbet, og I lærer af hinandens projekter og problemstillinger.

Målgruppe

 • Du er en der står overfor eller midt i en forandringsproces og har brug for konkret sparring og input.
 • Du er sandsynligvis mellemleder, specialistleder, HR- eller projektleder, og du er involveret i at gennemføre forandringer i din egen organisation.
 • Du er en der vil dygtiggøre dig og udvikle din evne til at lede forandringer.

Dit udbytte

 • Du får konkrete værktøjer til at planlægge og gennemføre forandringer og til at lede medarbejderne og interessenterne igennem forandringsprocesserne.
 • Du får indsigt i, hvordan du håndterer eventuel modstand og hvordan du vender denne modstand og usikkerhed til ny motivation og energi.
 • Du lærer om effektiv forandringskommunikation, og hvordan du inddrager din organisation i at skabe forandringer, der holder.
 • På kurset vil du erhverve viden om – og færdigheder til at arbejde med de teoretiske redskaber til at implementere din egen forandringscase.
 • Du vil få værktøjer til at forankre beslutningsprocesser i en forandringsproces.
 • Du vil lære om, hvordan man får forankret forandringer i en ny kultur.

Virksomhedens udbytte

 • En eksekveringskraft i forandringsprocesser
 • En rådgiverkapacitet i f.t. forandringsprocesser.
 • Et højere momentum og en bredt funderet implementering af forandringer.
 • Der etableres en ny forankret kultur, hvor ledelsen står i spidsen
 • Det ledelsesmæssige niveau igennem forandringer højnes

Hvorfor er forandringsledelse vigtigt?

Forandring i organisationer har alle dage været et grundvilkår for en bæredygtig vækst og en sund virksomhed. Hvor forandringer dog tidligere ofte har været præget af god tid og langsommelige processor, har den teknologiske udvikling sat forandringsprocesserne under pres. Det ændrer vores måde at leve, omgås og drive forretning på, og netop som du føler, at du har fundet dig til rette i den nye virkelighed, så sættes den igen under pres med nye forandringer. Det kan være svært at følge med.

 

Modstand er et grundvilkår i forandringsprocessen

Med forandringer følger ofte utryghed og derfor også modstand. Forandringsledelse har til formål at give dig redskaber til at kunne styre forandringsprocessen og lede alle involverede parter og interessenter sikkert og trygt igennem forandringen. Det er dog næsten umuligt at gennemføre en forandringsproces uden modstand. Det, der betyder noget, er, hvordan du håndterer den. Modstand er typisk en reaktion på utryghed, som er helt naturlig i en større forandringsproces, og derfor skal du som leder tage den seriøst.

 

Hvornår har jeg brug for forandringsledelse?

Forandringsledelse er relevant for dig, der står i en situation, hvor du ikke på forhånd kan definere præcist, hvor i som virksomhed ender, fordi processen afhænger af interessenternes deltagelse. Uden den nødvendige ledelse gennem disse processer, kan forandringerne helt udeblive grundet forkert håndtering af frustrationer og forhindringer. Gennem kurset i forandringsledelse vil du blive klædt på til at skabe en forandringskultur og etablere den solidt i organisationen.

Læs mere om forandringsledelse her.

Hent folder om Forandringsledelse Her kan du hente en folder med info om kurset. Folderen kan du printe og give til den leder, der afgør din medvirken på kurset. Hent folderen

Har du spørgsmål?

Lars Hansen

 

Lars Hansen
Kompetencerådgiver

T: +45 5154 4110
M: lha@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Andre har kigget på

Ledere uden personaleansvar

Grundlæggende projektledelse - Grønland

Lær de grundlæggende principper og metoder inden for projektledelse, så du kan føre dine projekter sikkert i mål.

DKK 8.400,- / 9.900,-

2 dage

Nuuk

Nye ledere

Fagspecialisten som leder - Grønland

På kurset Fagspecialisten som leder får du praktiske ledelsesredskaber, der hjælper dig med at skabe resultater sammen med dine medarbejdere.

DKK 16.900,- / 19.900,-

30. oktober 2023

5 dage

Nuuk

Ledere med nogen erfaring

SLII® Experience- Grønland

Lær at lede situationsbestemt - for ledere, HR- og organisationskonsulenter

DKK 10.400,- / 12.200,-

2 dage

Nuuk

HR

HR Business Partneren - Grønland

På dette kursus kan du styrke din rolle som HR Business Partner og bidrage mere markant til værdiskabelsen i din organisation.

DKK 16.900,- / 19.900,-

18. marts 2024

4 dage

Nuuk

Nye ledere

Grundlæggende ledelse - Grønland

Få den grundlæggende viden, du har behov for som ny leder. Opnå øget forståelse for lederrollen, dens kompleksitet og de dilemmaer, du kan stå i som leder

DKK 8.400,- / 9.900,-

9. oktober 2023

2 dage

Sisimiut

Personlig udvikling

Konstruktive konflikter - Grønland

Konflikthåndtering er en del af din dagligdag. Lær af erfarne eksperter hvordan du forhindrer, tackler og tager ansvar for konflikterne på din arbejdsplads.

DKK 8.400,- / 9.900,-

2 dage

Nuuk og Sisimiut

HR

Den vanskelige samtale - Grønland

Ved hjælp af ganske få værktøjer lærer du at gennemføre svære samtaler med dine medarbejdere. På kurset får du muligheden for at træne sammen med andre

DKK 8.400,- / 9.900,-

2 dage

Nuuk og Sisimiut

Erfarne ledere

Lederen som coach - Grønland

Lær hvordan du igennem coaching fremmer udviklingen og selvstændigheden hos dine medarbejdere, og dermed øger trivslen og effektiviteten i din afdeling

DKK 11.800,- / 13.900,-

3 dage

Nuuk

Erfarne ledere

Lederen som coach - Grønland (virtuelt)

Lær hvordan du igennem coaching fremmer udviklingen og selvstændigheden hos dine medarbejdere, og dermed øger trivslen og effektiviteten i din afdeling

DKK 9.900,- / 11.900,-

3 dage

Online forløb

Ledere uden personaleansvar

Prolog - leder med uformelt ansvar - Grønland

Prolog er et program målrettet dig som ikke har et formelt personaleansvar, og hvor fleksibilitet, effektivitet og resultater skal gå hånd i hånd.

DKK 19.900,- / 22.900,-

5 dage

Nuuk

Hent vores brochure og se vores kurser indenfor personlig udvikling Brochuren giver et fuldt overblik over kurser til dig indenfor personlig udvikling. Kontinuerlig personlig udvikling er nøglen til resultater og succes både for medarbejdere, ledere og virksomhed. Brochuren giver et indblik i kursernes opbygning og indhold. Ligeledes vil du finde en række udtalelser fra tidligere deltageres, som fortæller om deres udbytte og oplevelser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Tilmeld dig kurset

Udfyld formularen for at tilmelde dig kurset

Vælg startdato
Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik