CfL-Topledertræf

Kunstig intelligens: Den nye digitale kampplads

Spørgsmål fra salen

Siden Microsofts ChatGPT blev tilgængelig for offentligheden i november 2022, har intet været det samme. Begejstrede bruger forudser, at den kunstigt intelligente chatbot vil skabe et paradigmeskifte på niveau med internettet, og chatboten har da også rystet de øvrige techgiganter.

De kommercielle, teknologiske og samfundsmæssige perspektiver er svimlende, og kunstig intelligens er for længst blevet den nye digitale kampplads. Hvad er mulighederne og truslerne? Kan og skal vi tøjle kunstig intelligens?

Det er temaet for CfL-Topledertræffet 26. april kl. 17.30 – 20.30, hvor vi har fornøjelsen af at præsentere:  

  • Mette Kaagaard, adm. direktør for Microsoft Danmark

  • Mikkel Flyverbom, professor i digital transformation ved CBS

Se udbygget program nedenfor. Glæd dig til at høre oplæg om:

Historien bag Microsofts chatGPT

Ved Mette Kaagaard, adm. direktør i Microsoft Danmark

Teknologien er i virkeligheden ikke ny, og den nye chatbot har da også været længe undervejs. Nu er den her, og flere forudser, at den vil overflødiggøre Google. I dette oplæg får du historien om chatGPT fra nærmeste kilde, nemlig Microsoft selv.

Hvad kan ChatGPT’en sammenlignet med andre Microsoft-landvindinger? Hvordan lærer vi som kunder og brugere at benytte den nye teknologi, så vi hverken overvurderer dens evner eller undervurderer de nye muligheder?

Hvordan leder vi kunstig intelligens?

Ved Mikkel Flyverbom, professor i digital transformation på CBS

Vi har arbejdet med digital transformation i årevis, men hvornår er nye teknologier hype, hvornår skriver de historie? I dette oplæg får du det store billede over de digitale forandringer, der i dag udgør en vigtig ressource for både virksomheder og samfund, men som også skaber en række udfordringer for ledere såvel som politikere.

Hør, hvordan og i hvilket omfang vi selv kan forme den digitale udvikling. Hvordan leder vi kunstig intelligens, og giver det mening at tøjle den?

Mette Louise Kaagaard blev administrerende direktør i Microsoft Danmark i januar 2023. Hun kom fra en rolle som Managing Partner for Risk Advisory i Deloitte Danmark og har mere end 20 års erfaring med ledelse, digitalisering og teknologi.

Ud over at arbejde i rådgivningsbranchen hos Accenture og Deloitte, har Mette Kaagaard arbejdet med software, platforme og IT-infrastruktur – bl.a. som Executive Vice President i KMD, Managing Director i Conscia og CIO i Egmont.

Mikkel Flyverbom er professor mso i kommunikation og digital transformation ved Institut for Ledelse, Kommunikation og Samfund på CBS, hvor han også er studieleder på to bacheloruddannelser. Han er desuden leder af forskningsplatformen DigitalTransformations.

Mikkel Flyverbom er medlem af DataEtisk Råd. Han er fast tech-klumme skribent i Politiken, optræder hyppigt i medierne og som ekspert i digitale forandringer. Er forfatter til ”The Digital Prism: Transparency and Managed Visibilities in a Datafied World”. 

Middag og målgruppe

På CfL-Topledertræffet diskuterer vi de helt store dagsordner, og det er målrettet ledere med direktions- eller forretningsansvar.

Du modtager personlig invitation til arrangementet, men er velkommen til at tage din direktion eller ledergruppe med.

Du kan deltage i enten København eller Aarhus, og begge steder byder vi på lækker middag.

Program onsdag 26. april

17.00:
Ankomst med bobler og snacks

17.30: 
Velkomst ved Anja Neiiendam, direktør i CfL

17.35:
Historien bag Microsofts chatGPT. Ved Mette Kaagaard, adm. direktør i Microsoft Danmark

18.15:
Middag i restauranten

19.15: 
Hvordan leder vi kunstig intelligens? Ved Mikkel Flyverbom, professor i digital transformation ved Institut for Ledelse, Kommunikation og Samfund på CBS

20.30:
Tak for i dag

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik