CfL-Community

Velkommen til CfL-Community

Her kan du se alle fordelene

CfLs centrale opgave er at løfte ledelseskvalitet i Danmark. Vi udvikler ledere via rådgivning, netværk, kurser og testværktøjer, og vi sætter rammerne for, hvordan du som leder skaber værdi. For din organisation og for samfundet.  

Det unikke ved CfL er, at vi er ejet medlemmerne, der tæller både private og offentlige virksomheder. Vi er en non-profit organisation, og vi ynder at kalde CfL for et klubhus for ledere.

CfL-Klubhusmøder er kun en del af pakken, og vi bruger derfor betegnelsen CfL-Community. Her kan du læse om alle fordelene.

Som medlem af CfL har du og dine lederkolleger gratis adgang til en række ydelser, møder og arrangementer. 

Du finder en oversigt over årets arrangementer i bunden af  denne siden.

Få et overblik over alle medlemsfordelene hos CfL:

Rådgivning

Kernen i CfL er et stærkt ledelsesfagligt team, der består af erfarne rådgivere og højtuddannede specialister. Topledelsen bliver hvert år tilbudt et sparringsmøde med en CfL-rådgiver.

CfL-Topledertræf

Topledelsen i din organisation inviteres årligt til to eksklusive arrangementer med internationale talere og middag. Der udsendes personlig invitation otte uger i forvejen.

CfL-Klubhusmøder

Alle ledere og HR i din organisation inviteres årligt til seks CfL-Klubhusmøder, hvor du gennem teori, cases og best practice bliver opdateret på aktuelle ledelsesmæssige trends. 

CfL-Briefing

Du og din ledergruppe inviteres til korte morgenmøder om aktuelle emner. De kan handle om alt fra innovative forretningsmodeller til dagsordner i World Economic Forum.

HR-Arrangementer

Din organisation inviteres årligt til to arrangementer med internationale talere rettet mod HR. Om foråret inviterer vi HR-Brunch, mens efteråret byder på en hel dag med aktuelle HR-temaer og dagsordner.  

E-learningskurser

I samarbejde med GoLearn har CfL produceret onlinekurser; Den vanskelige samtale, find dit ‘why’ som leder og 12 HR-juridiske råd til ledere. De er alle gratis for medlemmer af CfL.

HR-jura Hotline

Gratis telefonrådgivning er en del af medlemspakken, og vores jurister er specialister inden for HR-juraen. Der er fri adgang til rådgivning alle hverdage mellem kl. 9 og 16.

Eksklusive rabatter

Som medlem får din organisation  op til 15 procent i rabat på ved køb af kompetenceudvikling - kurser, rådgivning, netværk og certificering i testværktøjer. Vi indgår også storkundeaftaler.

Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Klik her
Kommende arrangementer

Tilmeld dig og dine lederkolleger og få tilført ny viden og værdi til din organisation.

CfL-HR Dagen

Webinar: Organisatorisk adfærd i en foranderlig verden

Hvad er det for en adfærd, organisationer til enhver tid skal udvise for at lykkes? Det er temaet for første del af CfL-HR Dagen, der som følge af covid-19 afvikles virtuelt.

DKK Gratis for medlemmer /

2. oktober 2020

1 dage

CfL

CfL-HR Dagen

webinar: Handlekraftige organisationer viser vejen

En krise kom forbi, og pludselig kunne vi ændre adfærd i uhørt tempo. Hvad nu? Det er temaet for del 2 af CfL-HR Dagen, der på grund af covid-19 afvikles virtuelt.

DKK Gratis for medlemmer /

9. oktober 2020

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan skaber du kulturforandringer

CfL-Klubhusmødet afholdes i København og livestreames til lokale arrangementer rundt om i landet.

DKK Gratis for medlemmer /

23. oktober 2020

1 dage

CfL, Esbjerg og Aalborg

CfL-Konference

Fra strategi til handling

Velkommen til Strategikonferencen 2020, der henvender sig til ledere på tværs af brancher og sektorer. Mød den anerkendte ledelsesguru Stephen Bungay.

DKK Medlemmer: 3.000 kr. / Andre: 5.000 kr.

18. november 2020

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan lykkes du med purposedrevet ledelse

CfL-Klubhusmødet afholdes i København og livestreames til lokale arrangementer rundt om i landet.

DKK Gratis for medlemmer /

2. december 2020

1 dage

CfL

Behov for råd og sparring?

Pia Fuglsang Bach
Community chef
T: +45 5154 4149
E: pba@cfl.dk

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen
T: +45 5154 4182
E: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik