CfL-Community

Her kan du se alle medlemsfordelene

Velkommen til CfL-Community

CfL er et ledelseshus, der er sat i verden for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. Det unikke ved CfL er, at vi er ejet medlemmerne, og alle virksomheder - private såvel som offentlige - kan blive medlem.

CfL er en non-profit organisation. Som medlem bliver din organisation en del af CfL-Community. Det betyder, at du og alle dine lederkolleger samt HR har gratis adgang til en række  møder og arrangementer. Derudover får I glæde af mange andre medlemsfordele.

Du finder en oversigt over årets arrangementer i bunden af  denne side. Du kan vælge at deltage online på de fleste arrangementer. Læs mere om online-deltagelse her. 

Alt det får din organisation som medlem

Alle ledere i din organisation inviteres årligt til seks CfL-Klubhusmøder, hvor du gennem teori, cases og best practice bliver klædt på til at løfte dit lederskab. Vi præsenterer dig for CfL Classic, det vil sige værktøjer og viden, som vi har arbejdet med i årevis, omsat til topaktuelle ledelsesdagsordner. 

CfL-Briefing er fællesbetegnelsen for korte morgen- eller gå-hjem-møder om helt aktuelle dagsordner. Det kan være emner som ledelse mod sexchikane eller Danmark efter corona.

Vi indleder året med at invitere dig og dine lederkolleger til CfL-Briefing om de globale storpolitiske strømninger, der kan påvirke din organisation.

Forretningsledelsen i din organisation inviteres årligt til to eksklusive arrangementer med oplæg fra internationale forskere og danske topledere. CfL-Topledertræffet, der afvikles både i København og Århus, byder også på middag. Der udsendes personlig invitation otte uger i forvejen.

Webinarer fik deres store gennembrud i 2020, og vi fortsætter med at udbyde korte onlinemøder om helt aktuelle ledelsesudfordringer – ofte i samarbejde med Djøf og Dansk Erhverv.

Som medlem af CfL har du desuden adgang til gratis onlinekurser produceret i samarbejde med GoLearn.

HR spiller en hel central rolle i udviklingen af organisationer og ledere, og i 2021 skruer vi op for tilbud specifikt rettet mod HR. Desuden har alle HR-ansvarlige frit adgang til CfL-Klubhusmøder, CfL-Briefing mm. Første møde om Aktuel HR-jura er også gratis.

Gratis telefonrådgivning er en del af medlemspakken. CfLs jurister er specialister indenfor HR-juraen, og HR-Jura Hotline giver fri adgang til telefonisk rådgivning alle ugens hverdage fra 9-16. Ring på telefon 7023 0022 eller skriv til hr-jura@cfl.dk

Som medlem sparer din organisation op til 40 procent af billetprisen, når CfL inviterer til både hel- og halvdagskonferencer. Temaerne i 2021 er bl.a. agil organisering og strategieksekvering, men vi udbyder løbende konferencer om helt aktuelle emner.

CfL er et ledelseshus, der udbyder kurser, rådgivning, netværk og certificering i personlighedstest. Som medlem af CfL får din organisation minimum 15 procent i rabat på alle de ydelser, der skal til for at udvikle ledere og organisationer.

CfL uddeler fem iværksætterlegater: Skal din virksomhed være med?

For at understøtte danske iværksættere, tilbyder CfL noget, der er mere værd end penge: Ledelsesudvikling.

CfL er sat i verden for at løfte ledelseskvalitet i både private og offentlige organisationer. Det er foreningens formål, og det er derfor, vi favner flere hundrede små såvel som store virksomheder.

Det er også et formål der forpligter, og derfor tilbyder vi nu fem legater til de virksomheder, vi alle sammen skal leve af i fremtiden: Iværksætterne.

Danmark har gennem de senere år udviklet en stærk iværksætterkultur. Flere og flere tør forfølge drømmen om at skabe egen virksomhed, og flere og flere investorer er klar til at kaste penge i gode idéer og små iværksættervirksomheder.

Det er glædeligt, men selv med nok så mange ildsjæle ombord, bliver der hurtigt brug for at motivere og rekruttere medarbejdere, at udvikle forretningen og uddelegere beslutningskraften. Det er klassiske ledelsesdiscipliner, og for at understøtte udviklingen tilbyder CfL noget, der måske er endnu bedre end penge: Ledelsesudvikling.

Det sker i form af fem legater, der hver giver et års gratis medlemskab af CfL med alle de mange fordele, det indebærer.

Sådan får din virksomhed et legat

Hvis du har ambitioner om at løfte ledelseskvaliteten i din iværksættervirksomhed, så hører vi meget gerne fra dig. Kriterierne for at komme i betragtning er, at virksomheden har:

  • mindst tre år på bagen
  • mindst 12 ansatte
  • har dokumenteret funding
  • har en stærk vækststrategi

Send en begrundet ansøgning med dokumentation til cfl@direktionen.dk att: direktør Anja Neiiendam

Hent vores brochure om CfLs Community I brochuren kan du læse om alle medlemsfordelene, og hvordan din organisation bliver medlem. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Klik her
Kommende arrangementer

Tilmeld dig og dine lederkolleger og få tilført ny viden og værdi til din organisation.

CfL-Konference

Strategi på en dag

Arbejder du med strategi, eller skal du i gang med det, så gå ikke glip af CfLs tre masterclasses, der på bare én dag tager dig igennem de vigtigste strategidiscipliner: strategianalyse, valg af strategisk retning og strategieksekvering. Tag en kollega med og spar 25%.

DKK Medlem: 3000 kr. / Ikke-medlem: 5000 kr.

12. november 2021

1 dage

CfL

HR

HR-juraKonference

Kom til HR-juraKonference i CfL, hvor vi i samarbejde med advokatfirmaet Norrbom Vinding tager pulsen på HR-juraen

DKK 3.500 / 4.500

25. november 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Sådan skaber du diversitet og inklusion

Den unge generation, kunder, investorer og andre interessenter kræver diversitet – på tværs af køn, alder og etnicitet. Det kan være en både bøvlet og udfordrende ledelsesopgaver, så hvordan gør du? Få en række bud på dette CfL-Klubhusmøde. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af CfL.

DKK Gratis for medlemmer /

26. november 2021

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Webinar for Grønland: Sådan skaber du diversitet og inklusion

Den unge generation, kunder, investorer og andre interessenter kræver diversitet – på tværs af køn, alder og etnicitet. Det kan være en både bøvlet og udfordrende ledelsesopgaver, så hvordan gør du? Få en række bud på dette CfL-Klubhusmøde.

DKK Gratis for medlemmer / Ikke medlemmer: 1000 kr

2. december 2021

1 dage

Virtuelt

CfL-Konference

100 år med Jung

Velkommen til CfLs årlige testkonference, hvor vi fejrer 100 året for Jungs psykologiske typer. Gå ikke glip at mødet med den verdenskendte forfatter og foredragsholder Dario Nardi, der er ph.d., forsker og ekspert i neurovidenskab og personlighed.

DKK Medlemmer: 3.000 kr. / Andre: 4.500 kr.

8. december 2021

1 dage

CfL

CfL-Konference

100 år med Jung: Se og oplev din egen hjerne

Gå ikke glip af en unik mulighed for at kigge ind i din egen hjerne, når den verdenskendte forsker Dario Nardi dagen efter CfLs årlige testkonference tilbyder livescanninger. Kun otte får tilbuddet.

DKK Medlemmer: 1500 kr. / Andre: 1500 kr.

9. december 2021

1 dage

CfL

Behov for råd og sparring?

Pia Fuglsang Bach
Community chef
T: +45 5154 4149
E: pba@cfl.dk

Anja Neiiendam
Direktør, Direktionen
T: +45 5154 4182
E: ane@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik