HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS?

 

Margrete -larsen -150x 150 “For at tilføre endnu mere kvalitet i rekrutteringsprocessen har vi valgt at supplere vores værktøjskasse med BTB for funktionærer og OTS for timelønnede. Og med stor accept i vores organisation! Resultatet er stor indsigt i kandidatens præferencer og bidrager konstruktivt i udvælgelsesprocessen for såvel leder som HR. Og ofte lærer kandidaterne også noget om sig selv.”

Margrete Larsen
HR-direktør, VERDO A/S

 

  

Kasper -Jølberg ”Hos Rambøll bruger vi Decision Styles i vores globale ledertræning af vores område- og divisionsdirektører. Vi bruger Decision Styles til at øge bevidstheden om, hvordan alle ledere har visse beslutningspræferencer, som matcher visse situationer, men at der også vil være situationer, hvor man som leder må træde ud af sine beslutningspræferencer og komfortzone for at matche situationens krav og beslutningens forudsætninger. Decision Styles er med til give lederne en bevidsthed om, hvilke blinde punkter og beslutningsstile, de med fordel kan arbejde med for at blive mere effektive i deres ledelsesstil og kommunikation.”

Kasper Jølberg
Lead Consultant, Rambøll Denmark A/S

 

 

Frederik -iuel “Karrieremodellen har en høj træfsikkerhed, når det handler om at afklare det næste skridt i karrieren. De medlemmer, som jeg har brugt karrieremodellen sammen med, oplever at få en konkret ramme til deres karriereudvikling. Og det sætter de fleste pris på. Det specielle ved modellen er dens effektivitet i dialogen. Med sine enkle og letgenkendelige karrieretilgange sporer den hurtigt dialogen hen på relevante handlinger og muligheder, for alle typer af djøf’ere, og uanset hvor de er i deres karriere og arbejdsliv.”

Frederik Iuel
Karrierecoach, DJØF

 

 

Testimonials -kundecases “Jeg fik meget stort udbytte af JTI autorisationskurset både teoretisk og i praksis. Til dagligt bruger jeg kurset til at give gode individuelle tilbagemeldinger, men også at udforme teamsceancer, hvor folk får nogle AHA- oplevelser ved deres forskelligheder.”

Mette Kjøge Jakobsen
HR-konsulent, Jyske Bank


 
 

Anne -skanderby -150x 150 “Fordelen ved LEA er, at der kun er 13 spørgsmål, og at fokus både er på lederskab og følgeskab. Det er et hurtigt, overskueligt og konkret værktøj, der både udfordrer ledere og medarbejdere. Vi bruger resultaterne til en fokuseret og handlingsorienteret dialog. Det skaber energi og mening for både mig og medarbejderne.”

Anne Skanderby
Rådgivningschef, IDA

 

 

Torben -andersen -150x 150 “Leadership Focus Profile har forstærket min indsigt i, hvem jeg selv er som leder. Selvom jeg i forbindelse med nogle af resultaterne i testen tænkte: ”Det kan ikke være rigtigt!”, så gav den medfølgende dialog mig forståelse af, at der nok trods alt var noget om snakken. Som leder af en udviklingsafdeling, er det væsentligt, at jeg lykkes med at inddrage andre i løsningerne uden samtidig at give køb på det overordnede formål. Jeg bruger dagligt indsigten fra Leadership Focus Profile til at sikre dette.”

Torben Andersen, 
IT-direktør, DAO distribution A/S

 

 

Læs mere om hvad vores kunder siger om os

 

 Per -aarsleff -logo

Gregers Pedersen, HR chef hos
Per Aarsleff

 

Testimonials -kundecases (1)

Marlene  Mohr, overlæge hos
Dansk Institut for Medicinsk
Simulation 

Testimonials -kundecases

Pernille Alberg, Senior HR
Partner hos Dong Energy

 Monika -janfelt -logo

Monika Janfelt, Konsulent,
Dr. Phil., certificeret coach
TalentCairos -logo

Bodil Mørck, Anne Quistgaard
og Sonja Rebien Lund, arbejder
med leder -og
medarbejderudvikling hos
Cairos

Chr -hansen

Rune Pedersen, HR Business
Partner hos Chr. Hansen

Hør mere om CfLs testværktøjer

Udklip 1yt Udklip 2yt  
HR Business Partner og Manager fra Chr. Hansen A/S, Rune Pedersen fortæller om Chr. Hansen A/S’ brug af SLII til deres ledere, og hvordan kursets indhold er relevant for neto HR Business Partner og Manager fra Chr. Hansen A/S, Rune Pedersen fortæller om Chr. Hansen A/S’ brug af SLX til deres ledere og hvordan kursets indhold er relevant for netop deres ledere.

 

Udklip 3yt    
Hør mere om CfLs ledelsesredskaber til interne og eksterne konsulenter.