HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS

 

                      

Jeg kontaktede CfL i september 2018 i forbindelse med rekrutteringen og ansættelsen af en ny chef i DSA. Vi havde brug for at få et dybere kendskab til de kandidater, vi havde valgt ud til anden samtale. Vi stod tilbage med tre personer, som alle udfyldte personlighedstesten ’CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor’ (BTB) og CfL-Ability Focus Profiles ’Omtankeprøven’. CfL stod for alt det praktiske omkring testene, så vi skulle blot indkalde til samtalerne. Hafdis Thorsteinsdottir fra CfL kom til DSA en hel dag og gav deltagerne tilbagemeldingerne på testene. Jeg deltog selv i alle samtalerne, og Hafdis og jeg kunne efterfølgende gennemgå resultaterne og udveksle de indtryk, vi hver især havde fået med os, på baggrund af testdialogen med de enkelte kandidater. Vi talte bl.a. om det vi så som styrker og opmærksomhedspunkter i forhold til matchet mellem den enkelte kandidat og stillingen. Efterfølgende lavede CfL en kort skriftlig opsummering, som vi kunne bruge til de afsluttende samtaler et par dage senere, hvor vores ansættelsesudvalg deltog. Den endelige beslutning om ansættelse lå hele tiden hos mig, men det var en stor hjælp at kunne gå et spadestik dybere ved hjælp af testene, og at have en dialog med en rutineret og fagkyndig person efterfølgende. CfL udviste stor fleksibilitet og service hele vejen igennem forløbet og vi har været meget tilfredse med hele processen.

Merete Nedergaard, Direktør, DSA

                                                                                                           Merete Nedergaard DSA 300X300

  Merete Nedergaard
Direktør, DSA

For at tilføre endnu mere kvalitet i rekrutteringsprocessen har vi valgt at supplere vores værktøjskasse med BTB for funktionærer og OTS for timelønnede. Og med stor accept i vores organisation! Resultatet er stor indsigt i kandidatens præferencer og bidrager konstruktivt i udvælgelsesprocessen for såvel leder som HR. Og ofte lærer kandidaterne også noget om sig selv.

Margrete Larsen, HR-direktør, VERDO A/S

                                                                                                                                      Margrete -larsen -150x 150

Margrethe Larsen
HR-direktør, VERDO A/S

 

Hos Rambøll bruger vi Decision Styles i vores globale ledertræning af vores område- og divisionsdirektører. Vi bruger Decision Styles til at øge bevidstheden om, hvordan alle ledere har visse beslutningspræferencer, som matcher visse situationer, men at der også vil være situationer, hvor man som leder må træde ud af sine beslutningspræferencer og komfortzone for at matche situationens krav og beslutningens forudsætninger. Decision Styles er med til give lederne en bevidsthed om, hvilke blinde punkter og beslutningsstile, de med fordel kan arbejde med for at blive mere effektive i deres ledelsesstil og kommunikation.

Kasper Jølberg, Lead Consultant, Rambøll Denmark A/S

 

Kasper -Jølberg 

Kasper Jølberg
Lead Consultant, Rambøll Denmark A/S

 

Karrieremodellen har en høj træfsikkerhed, når det handler om at afklare det næste skridt i karrieren. De medlemmer, som jeg har brugt karrieremodellen sammen med, oplever at få en konkret ramme til deres karriereudvikling. Og det sætter de fleste pris på. Det specielle ved modellen er dens effektivitet i dialogen. Med sine enkle og letgenkendelige karrieretilgange sporer den hurtigt dialogen hen på relevante handlinger og muligheder, for alle typer af djøf’ere, og uanset hvor de er i deres karriere og arbejdsliv.

Frederik Frederik Iuel, Karrierecoach, DJØF

                                                          Frederik -iuel

Frederik Iuel
Karrierecoach, DJØF

 

Jeg fik meget stort udbytte af JTI autorisationskurset både teoretisk og i praksis. ´ Til daglig bruger jeg kurset til at give gode individuelle tilbagemeldinger, men også at udforme teamsceancer, hvor folk får nogle AHA- oplevelser ved deres forskelligheder.

Mette Kjøge Jakobsen, HR-konsulent, Jyske Bank

                                                                                                                                                                  Testimonials -kundecases

Mette Kjøge Jakobsen
HR-konsulent, Jyske Bank

 

 

CfL-Leadership Focus Profile (LFP) har forstærket min indsigt i, hvem jeg selv er som leder. Selvom jeg i forbindelse med nogle af resultaterne i testen tænkte: ”Det kan ikke være rigtigt!”, så gav den medfølgende dialog mig forståelse af, at der nok trods alt var noget om snakken. Som leder af en udviklingsafdeling, er det væsentligt, at jeg lykkes med at inddrage andre i løsningerne uden samtidig at give køb på det overordnede formål. Jeg bruger dagligt indsigten fra CfL-Leadership Focus Profile (LFP) til at sikre dette.

Torben Andersen, IT-direktør, DAO distribution A/S

Torben -andersen -150x 150 

Torben Andersen, 
IT-direktør, DAO distribution A/S

 

 

Læs mere om hvad vores kunder siger om os

 

 Per -aarsleff -logo

Gregers Pedersen, HR chef hos
Per Aarsleff

 

Testimonials -kundecases (1)

Marlene  Mohr, overlæge hos
Dansk Institut for Medicinsk
Simulation 

Testimonials -kundecases

Pernille Alberg, Senior HR
Partner hos Dong Energy

 Monika -janfelt -logo

Monika Janfelt, Konsulent,
Dr. Phil., certificeret coach
TalentCairos -logo

Bodil Mørck, Anne Quistgaard
og Sonja Rebien Lund, arbejder
med leder -og
medarbejderudvikling hos
Cairos

Chr -hansen

Rune Pedersen, HR Business
Partner hos Chr. Hansen

Hør mere om CfLs testværktøjer

Udklip 1yt Udklip 2yt  
HR Business Partner og Manager fra Chr. Hansen A/S, Rune Pedersen fortæller om Chr. Hansen A/S’ brug af SLII til deres ledere, og hvordan kursets indhold er relevant for neto HR Business Partner og Manager fra Chr. Hansen A/S, Rune Pedersen fortæller om Chr. Hansen A/S’ brug af SLX til deres ledere og hvordan kursets indhold er relevant for netop deres ledere.

 

Udklip 3yt    
Hør mere om CfLs ledelsesredskaber til interne og eksterne konsulenter.