CfL er i rivende udvikling inden for testværktøj, og derfor er det vores ambition, at CfL skal tilbyde det mest fleksible samarbejde inden for branchen.

I en verden med øget internationalisering, digitalisering og et arbejdsmarked, der peger mod hurtig omsætning af arbejdskraft – også på tværs af grænser, mener vi, det er vigtigt, at de test og udviklingsværktøjer, som HR-professionelle arbejder med i forhold til performance og udvikling, rekruttering, talentudvikling eller relationer og samarbejde er internationale og kan bruges i en global kontekst. 

 

Hvorfor bruge CfLs testværktøjer

hvorfor bruge CfLs testværktøjer - ny

 

Vores testværktøjer er til interne og eksterne konsulenter samt HR-professionelle, som ønsker at arbejde seriøst med afsæt i valide værktøjer i en national og international kontekst. 

CfLs testværktøjer er således skalerbare og velegnede til danske virksomheder, der også agerer internationalt. Og de er eksisterende på rigtig mange sprog. CfLs testværktøjer har afsæt i solid teori og er underbygget af konkrete data og forskning. CfL arbejder løbende på at udvikle og analysere det datagrundlag, som redskaberne hviler på. Med CfLs testværktøjer får du og din virksomhed adgang til en bred palet af valide værktøjer, der kan understøtte jeres behov, hvad enten det drejer sig om performance og udvikling, rekruttering, talentudvikling eller relationer og samarbejde.

CfL - din fleksible partner testværktøjer linkedin cfl og co
bruger af testværktøjer

Tillid, samarbejde og relation

Oplev CfLs testværktøjer, som har global styrke og effekt.
Vi har en række værktøjer, der kan optimere samarbejdet og skabe bedre resultater.
Se, hvad der er relevant for dig ved at klikke her:

succes med test - hr succes med test - leder succes med test - konsulent

Rekruttering

   
succes med test - hr 2 succes med test - leder2 succes med test - konsulent2