Bliv inspireret på vores klubhusmøder

Som medlemsorganisation har ledere og HR fri adgang til alle vores klubhusmøder, der er halvdagsarrangementer fra 9-12.

Vi bruger betegnelsen klubhusmøde, fordi arrangementerne er forbeholdt medlemmer af CfL. Desuden vil vi signalere, at man som medlem er en del af en klub, hvor alle bidrager. Og det er der rigtigt mange, der gør.

Hvert år deltager flere hundrede ledere og HR på klubhusmøderne, når vi sætter aktuelle ledelsesudfordringer på dagsordenen.  

Deltag i CfLs klubhusmøder

Du kan frit deltage, hvis din organisation er medlem af CfL, og for at sikre læring og videndeling opfordrer vi altid til, at du deltager sammen med en eller flere lederkolleger.  

Du finder en oversigt over årets klubhusmøder i bunden af denne side. Du kan vælge at deltage hos CfL i København eller online.   

Hvad er et CfL-Klubhusmøde?

Et klubhusmøde varer fra 9-12, og det foregår næsten altid om fredagen. Du kan deltage hos CfL i København eller online, og mange medlemsvirksomheder vælger at samle hele ledergruppen til online-møder. 

I kombination med relevante teorier og metoder er cases og best practice bærende elementer på møderne, der alle faciliteres af CfL-rådgivere. Vi inviterer gerne vores medlemsvirksomheder på scenen. Det understøtter videndeling, og det understøtter, at ledelse er noget vi styrker og udvikler sammen. 

Læs artikler om CfLs klubhusmøder her  

Sådan udvælges temaerne

En vigtig inspirationskilde til udvælgelse af de temaer, vi tager op på CfL-Klubhusmøderne, er CfL-Advisory Board, der består af et bredt felt af beslutningstagere. Desuden er CfLs rådgivere dagligt i dialog med  ledere og HR, og det bidrager naturligt til CfLs udviklings-pipeline.   

Det er forskelligt fra år til år, hvilke konkrete dagsordner der præger aktiviteterne i CfL-Community. Fællesnævneren er, at CfL-Klubhusmøderne favner de til enhver tid vigtigste dagsordener, og vi nøjes ikke med at diskutere.

Vi faciliterer ny forskning og nye metoder, og vores tilgang er altid handlingsorienteret.

Hør hvad medlemmerne siger

Jens Damsholt, Head of HR i Vestforbrændingen, deltog på et klubhusmøde om stress sammen med den udvidede ledergruppe. Se og hør om hans udbytte.

Eksempler på tidligere klubhusmøder

 • Sådan styrker du dit personlige lederskab
 • Sådan skaber du effektive teams
 • Sådan arbejder du med agile organisationer
 • Sådan opnår du effektiv eksekvering
 • Sådan skaber du kulturforandringer
 • Sådan lykkes du med purposedrevet ledelse
 • Styrk virksomheden rekruttering
 • Få styr på dit etiske lederkompas
 • Sådan arbejder du med kriseledelse
 • Sådan leder du hybridt
 • Sådan udvikler du din ledergruppe
 • Sådan arbejder du med strategi
 • Sådan skaber du diversitet og inklusion
 • Bliv bedre til fastholdelse og trivsel
 • Bliv klædt på til fremtidens lederrolle
 • Ledelse af den grønne omstilling

Hør hvad medlemmerne siger

Hans Kristian Roemer fra DKTV, deltog på et klubhusmøde om ledelse i spændet mellem strategi og drift. Se og hør om hans udbytte.

Bliv medlem af CfL

På trods af de mange fordele, er det ikke dyrt at blive medlem af CfL. Prisen varierer afhængig af din organisations størrelse, og medlemskabet gælder for alle ledere og HR. 

Hør hvad medlemmerne siger

Naana Nicole Agyeben fra Landinspektørfirmaet LE34, deltog på et klubhusmøde om stress. Se og hør om hendes udbytte.

Tilmeld dig de kommende CfL-Klubhusmøder

CfL-Klubhusmøde

Styrk ledernes mentale sundhed 

Vi har i flere år haft fokus på medarbejdernes mentale sundhed, men hvordan står det til med ledernes trivsel? Få en række bud på dette klubhusmøder, hvor vi også fremlægger resultaterne af CfL's nye undersøgelse om ledertrivsel.

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

23. august 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Bliv bedre til strategisk HR

Det er HRs rolle at understøtte forretningen, og når debatter om arbejdstid, køn og klima rykker ind på de danske direktionskontorer, skal også HR gribe de nye strategiske udfordringer. Hvordan?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. oktober 2024

1 dage

CfL

CfL-Klubhusmøde

Godt lederskab anno 2025

På årets sidste klubhusmøde kigger vi ind krav og forventninger til dig som leder på både det strategiske og operationelle plan. Hvilke store – og måske kaotiske – dagsordner kigger vi ind ind?

DKK Gratis / Eksklusivt for medlemmer

4. december 2024

1 dage

CfL

Hent brochure om CfL-Community Læs om alle medlemsfordele og få et overblik over kommende arrangementer, eksklusive rabatter, HR-jura Hotline og priser. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi brochuren direkte til din indbakke. Download brochure

Har du spørgsmål?

Pia Fuglsang

 

Pia Fuglsang Bach
Communitychef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik