Styrk HR og styrk din organisation

HR-kurser til alle niveauer

HR er vigtig for fremtiden 

Hos CfL har vi et godt øje til de HR-professionelle, og anser dem for en væsentlig samarbejdspartner, når ledere og organisationer skal udvikles.

Det er vigtigt at have en stærk HR-afdeling, og der er stor forskel på, om man arbejder med HR i små eller store virksomheder og afhængig af branche. Men fælles for alle HR-afdelinger er, at de har en vigtig opgave og skaber værdi for organisationen. Det gør de bl.a. ved at løfte og understøtte vigtige opgaver som rekruttering, HR-jura, vanskelige samtaler og udvikling af medarbejdere, ledere og organisation.

Oversigt over vores Testværktøjer

Rekruttering

CfL-Ability Focus Profiles (EFP)

Vurdér evner og færdigheder hos jeres kandidater. Sammensæt frit testene afhængigt af situationen

DKK 8.400,- / 9.900,-

1 dage

CfL

Udvikling

Teamkompasset®

Sæt fokus på teammedlemmernes præferencer til at varetage specifikke roller i teamet

DKK 5.700,- / 6.700,-

1 dage

CfL

Testværktøjer

Erhvervsrettet Testning (ET) - e-learning kursus

Erhvervsrettet Testning giver dig indsigt i anvendelsen af erhvervspsykologiske tests. Du får en en grundlæggende platform for dit arbejde med tests.

DKK 5.700,- / 6.700,-

1 dage

CfL

Ledere med nogen erfaring

SLII Experience - Aarhus

Situationsbestemt ledelse for ledere, HR- og organisationskonsulenter

DKK 12.200,- / 14.300,-

2 dage

Aarhus

Udvikling

Jungiansk Typeindeks (JTI)

Ønsker du at optimere relationerne og samarbejdet i din virksomhed? Så kan du med fordel bruge testværktøjet JTI. Bliv certificeret hos CfL. Lær mere her.

DKK 16.900,- / 19.900,-

3 dage

CfL

Vi giver dig de bedste muligheder...

...for at skræddersy din egen eller din HR-afdelings kompetenceudvikling ved at vælge netop de HR-programmer, HR-værktøjer og testværktøjer, som matcher jeres opgaver og udfordringer.

  • HR-programmer - HR-kursusforløb af lidt længere varighed fordelt på flere moduler. Giver bedre mulighed for at veksle mellem teori og praksis, og gør dig dermed i stand til at gå direkte hjem i egen organisation og tilføre værdi med det samme.
  • HR-værktøjer – HR-kurser af kortere varighed, der giver indsigt og træning i fundamentale HR-funktioner indenfor f.eks. HR-jura eller den vanskelige samtale.
  • Testværktøjer - autorisationskurser i erhvervspsykologiske redskaber, som HR-professionelle har brug for, hvad enten der er tale om rekruttering, talentudvikling, samarbejde eller MUS.

 

Kontakt os meget gerne for sparring og rådgivning om din kompetenceudvikling eller fordyb dig i vores udbud af kurser og programmer til HR-professionelle på alle niveauer.

Har du spørgsmål?

Martin Winther Nørlev
Kursuschef

T: +45 2628 9572 
M: mwn@cfl.dk 

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Vil du lære noget nyt i 2020? Hent kursusfolderen her Klik her