Hold dig opdateret på lovgivning, retspraksis og udviklingstendenser inden for HR-juraen.

CfL sorterer i den omfattende informationsstrøm fra Folketinget, domstolene og pressen og videreformidler alle væsentlige nyheder i en enkel og overskuelig form - allerede inden ændringerne træder i kraft.

Det gør vi på 4 årlige formiddagsmøder á 3 timers varighed, hvor du kan holde dig opdateret på alt det nye.

I den kommende sæson har vi bl.a. fokus på både den nye ferielov og den nye databeskyttelseslov.

 

Hvem henvender møderne sig til?

Aktuel HR-jura henvender sig til alle, der arbejder med HR, ledelse eller løn og gerne vil være fuldstændig ajour med HR-juraen.

 

 

Som deltager på Aktuel HR-jura er du altid opdateret på

  • Ny lovgivning inden for HR-området
  • Den seneste retspraksis
  • Nyt fra EU

Ud fra hvad der rører sig her og nu i virksomhederne, blandt politikerne, i pressen eller hos CfL, tager vi på hvert møde endvidere et emne med særlig aktualitet op til grundig gennemgang og debat.

 

 

Sparring og videndeling med andre HR-professionelle

På Aktuel HR-jura får du en enestående mulighed for både at sparre og debattere med deltagerne på dit eget hold, men også for at få del i erfaringerne fra mere end hundrede andre virksomheder, når CfL hen over sæsonen opsamler og videreformidler eksempler på, hvordan deltagerne har håndteret lovændringer og andre nye udfordringer i praksis.

 

 

Hvor og hvornår

Aktuel HR-jura følger folketingsåret og består af 4 formiddagsmøder á 3 timer i perioden fra Folketingets åbning til afslutningsdebatten i juni. Vi starter sæsonen i november.

Der udbydes 9 hold i København, 1 hold i Aarhus og 1 hold i Vejle.

Tre af holdene i København henvender sig direkte til den offentlige sektor. Disse har som udgangspunkt samme dagsorden som de øvrige hold, men er tilpasset offentlige virksomheder, ligesom der bliver taget emner op, som udelukkende retter sig mod denne sektor.

Endvidere er et af holdene i København målrettet til HR-medarbejdere, der er ansat i større virksomheder og har tværgående funktioner i forhold til f.eks. implementering af ny lovgivning, udarbejdelse af generelle politikker mv.

Deltagere på Aktuel HR-jura får 25 % rabat på HR-jura temamøder i hele sæsonen.

 

 

Gratis prøvetime

Er du i tvivl, om Aktuel HR-jura er noget for dig, er du velkommen til en gratis prøvetime.

Send os blot en mail på aktuel-hrjura@cfl.dk, om hvilket hold og hvilken dag der passer dig bedst. Du kan også ringe til HR Jura på 70 23 00 22 for at høre nærmere.

 

 

 

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dig Aktuel HR-jura, skal du sende en mail til aktuel-hrjura@cfl.dk, hvor du angiver navn, titel, mailadresse og virksomhed, samt hvilket hold du ønsker at deltage på.

Du kan se holdenes mødedatoer her.

Husk også at læse vores forretningsbetingelser.

Pris for fire møder af 3 timer:

Medlemmer: kr. 7.300,- ekskl. moms.
Andre: kr. 8.200,- ekskl. moms.

Der faktureres for fire møder ad gangen, og faktureringen sker primo oktober forud for sæsonstarten i november. Tilmeldes du midt i en sæson, faktureres der for det antal møder, der er tilbage i sæsonen.

 

bog ansættelse fra start fra slut