Aktuel HR-jura

Deltag i netværket Aktuel HR-jura, og hold dig opdateret på seneste nyt indenfor HR-jura.

Vi sorterer i den omfattende informationsstrøm fra Folketinget, domstolene og pressen og videreformidler alle væsentlige nyheder i en enkel og overskuelig form.

Seneste retspraksis

Ny lovgivning indenfor HR-området

Nyt fra EU

Aktuel HR-jura er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet

Forløbet er forhåndsgodkendt som generelt relevant for advokater, jf. § 2 i bekendtgørelsen om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige, med de nævnte lektioner.

Forhåndsgodkendelsen er modtaget af Advokatsamfundet 3. december 2021.

Gratis prøvetime

Få en gratis prøvetime på Aktuel HR-jura

Vælg en gratis prøvetime, når du udfylder tilmeldingsformularen nederst på siden. Du vil herefter blive tilmeldt det førstkommende møde for det hold, du har valgt.

Vær på forkant med HR-juraen

Der kommer hele tiden nye regler og praksis på HR-jura området. Det kan være svært som virksomhed og HR at nå at følge med i. Derfor tilbyder vi Aktuel HR-jura, hvor du kan være på forkant med HR-juraen.

Vi sorterer i den omfattende informationsstrøm fra Folketinget, domstolene og pressen og videreformidler alle væsentlige nyheder i en enkel og overskuelig form – allerede inden ændringerne træder i kraft.

I denne sæson har vi blandt andet fokus på de nye barselsregler, den nye ansættelsesbevislov og konsekvenserne af afskaffelsen af St. Bededag.

Videndeling

Aktuel HR-jura henvender sig til alle, der arbejder med HR, ledelse og løn og gerne vil være fuldstændig ajour med HR-juraen. Uanset, om du er ansat i en privat eller offentlig virksomhed.

På møderne får du en enestående mulighed for både at sparre og debattere med deltagerne på dit eget hold, men også for at få del i erfaringerne fra mere end hundrede andre virksomheder, når CfL hen over sæsonen opsamler og videreformidler eksempler på, hvordan deltagerne har håndteret lovændringer og andre nye udfordringer i praksis.

Download brochure: Aktuel HR-jura Hent brochure om Aktuel HR-jura

Hvor og hvornår?

Aktuel HR-jura følger folketingsåret fra Folketingets åbning til afslutningsdebatten i juni og består af 4 formiddagsmøder med efterfølgende frokost. Sæsonen starter i november.

Vi har 8 hold i København, 1 hold i Aarhus, 1 hold i Vejle samt 1 virtuelt hold.

Tre af vores hold i København er direkte målrettet den offentlige sektor. Her er indholdet tilpasset det offentlige område, så emnerne udelukkende retter sig mod dig, som kommer fra en offentlig organisation – uanset om du er ansat i staten, kommunerne, regionerne eller en anden offentlig organisation.

Et af vores hold i København er målrettet HR-medarbejdere, der er ansat i større private virksomheder og har tværgående funktioner i forhold til for eksempel implementering af ny lovgivning, udarbejdelse af generelle politikker med videre.

Derudover har vi et virtuelt hold for private virksomheder. Møderne har præcis det samme indhold som de fysiske møder, og du kan følge undervisningen fra din computer, mobil eller tablet fra kontoret eller hjemmefra.

Pris

Medlemmer: kr. 8.750,- ekskl. moms / Andre: kr. 10.300,- ekskl. moms.

Prisen inkluderer 4 formiddagsmøder samt morgenmad, frokost og materiale.

Vi fakturerer for 4 møder ad gangen. Faktureringen sker primo oktober forud for sæsonstarten i november.
Tilmelder du dig midt i en sæson, faktureres det antal møder, der er tilbage i sæsonen.

Rabat på HR-jura arrangementer

HR-jura temamøder og HR-jura konferencen

Som deltager på Aktuel HR-jura får du 25% rabat på HR-jura arrangementer hele sæsonen.

Tilmeld dig til Aktuel HR-jura

Udfyld formularen

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Dorte Solholt
Chef - HR Jura

T: +45 51544165
M: dsp@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik