Aktuel HR-jura henvender sig til alle, der arbejder med HR, ledelse og løn og gerne vil være fuldstændig ajour med HR-juraen. Uanset, om du er en privat eller offentlig virksomhed.

Vær på forkant med HR-juraen

Der kommer hele tiden nye regler og praksis på HR-jura området. Det kan være svært som virksomhed og HR at nå at følge med i. Derfor tilbyder vi Aktuel HR-jura, hvor du kan være på forkant med HR-juraen.

Vi sorterer i den omfattende informationsstrøm fra Folketinget, domstolene og pressen og videreformidler alle væsentlige nyheder i en enkel og overskuelig form – allerede inden ændringerne træder i kraft.

I 2019 har vi særligt fokus på den nye ferielov og databeskyttelse i ansættelsesforhold.


Som deltager på Aktuel HR-jura er du altid opdateret på:

  • Ny lovgivning indenfor HR-området
  • Den seneste retspraksis
  • Nyt fra EU


Videndeling

På Aktuel HR-jura får du en enestående mulighed for både at sparre og debattere med deltagerne på dit eget hold, men også for at få del i erfaringerne fra mere end hundrede andre virksomheder, når CfL hen over sæsonen opsamler og videreformidler eksempler på, hvordan deltagerne har håndteret lovændringer og andre nye udfordringer i praksis.


Online Aktuel HR-jura

NYHED - AKTUEL HR-jura går online

Som noget helt nyt har vi i CfL introduceret et online (virtuelt) hold på Aktuel HR-jura. Du kan nu følge undervisningen fra din computer, mobil eller tablet – præcis, hvor det passer dig - på jobbet eller hjemmefra. Online-holdet giver dig mulighed for en større fleksibilitet i din travle hverdag, og ligesom på alle vores andre Aktuel HR-jura-hold er det gratis at deltage første gang. 

Tilmeld dig her og prøv, om online-holdet er noget for dig.

 

Hvor og hvornår

Aktuel HR-jura følger folketingsåret fra Folketingets åbning til afslutningsdebatten i juni og består af 4 formiddagsmøder á 3 timer. Sæsonen starter i november.

Vi udbyder 9 hold i København, 1 hold i Aarhus, 1 hold i Vejle samt 1 online hold.

Tre af vores hold i København er direkte målrettet den offentlige sektor. Her er indholdet tilpasset offentlige virksomheder, så emnerne udelukkende retter sig mod dig, som kommer fra en offentlig organisation – uanset om du er fra staten, kommunerne, regionerne eller er offentlig virksomhed.

Et af vores hold i København er målrettet HR-medarbejdere, der er ansat i større private virksomheder og har tværgående funktioner i forhold til for eksempel implementering af ny lovgivning, udarbejdelse af generelle politikker med videre.

Du kan se dato- og holdoversigten her.

Pris

Medlemmer: kr. 7.500,- ekskl. moms / andre: kr. 8.450,- ekskl. moms.

Prisen inkluderer morgenmad, frokost og materiale.

Vi fakturerer for 4 møder ad gangen. Faktureringen sker primo oktober forud for sæsonstarten i november. Tilmelder du dig midt i sæsonen, faktureres der for det antal møder, der er tilbage i sæsonen.

Alle deltagere på Aktuel HR-jura får 25% rabat på HR-jura temamøder hele sæsonen.

Læs vores forretningsbetingelser her.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Aktuel HR-jura ved at sende en mail til aktuel-hrjura@cfl.dk. I mailen skriver du dit navn, titel, mailadresse, din virksomhed og hvilket hold, du ønsker at deltage på.

Aktuel HR jura gratis møde

Gratis prøvetime

Er du i tvivl, om Aktuel HR-jura er noget for dig? Så er du velkommen til en gratis prøvetime.

Send os en mail på aktuel-hrjura@cfl.dk om, hvilket hold og hvilken dag der passer dig bedst. Du kan også ringe til os på tlf: 70230022 for at høre nærmere.

bog ansættelse fra start fra slut