Hold dig opdateret med

Aktuel HR-jura

Gratis prøvetime - Hold dig opdateret på lovgivning, retspraksis og udviklingstendenser inden for HR-juraen

Som deltager på Aktuel HR-jura er du altid opdateret på:

Ny lovgivning indenfor HR-området

Den seneste retspraksis

Nyt fra EU

Aktuel HR-jura henvender sig til alle, der arbejder med HR, ledelse og løn og gerne vil være fuldstændig ajour med HR-juraen. Uanset, om du er en privat eller offentlig virksomhed.

Vær på forkant med HR-juraen

Der kommer hele tiden nye regler og praksis på HR-jura området. Det kan være svært som virksomhed og HR at nå at følge med i. Derfor tilbyder vi Aktuel HR-jura, hvor du kan være på forkant med HR-juraen.

Vi sorterer i den omfattende informationsstrøm fra Folketinget, domstolene og pressen og videreformidler alle væsentlige nyheder i en enkel og overskuelig form – allerede inden ændringerne træder i kraft.

I den kommende sæson har vi særligt fokus på den nye ferielov og på databeskyttelse i ansættelsesforhold. Vi opdaterer dig også på de alle HR-juridiske problemstillinger, der opstår i kølvandet på COVID-19.

Videndeling

På Aktuel HR-jura får du en enestående mulighed for både at sparre og debattere med deltagerne på dit eget hold, men også for at få del i erfaringerne fra mere end hundrede andre virksomheder, når CfL hen over sæsonen opsamler og videreformidler eksempler på, hvordan deltagerne har håndteret lovændringer og andre nye udfordringer i praksis.

Hvor og hvornår

Aktuel HR-jura følger folketingsåret fra Folketingets åbning til afslutningsdebatten i juni og består af 4 formiddagsmøder á 3 timer. Sæsonen starter i november.

Vi udbyder 9 hold i København, 1 hold i Aarhus, 1 hold i Vejle samt 2 virtuelle hold.

Tre af vores hold i København er direkte målrettet den offentlige sektor. Her er indholdet tilpasset offentlige virksomheder, så emnerne udelukkende retter sig mod dig, som kommer fra en offentlig organisation – uanset om du er fra staten, kommunerne, regionerne eller en offentlig virksomhed.

Et af vores hold i København er målrettet HR-medarbejdere, der er ansat i større private virksomheder og har tværgående funktioner i forhold til for eksempel implementering af ny lovgivning, udarbejdelse af generelle politikker med videre.

Som noget nyt har vi endvidere oprettet 2 virtuelle hold – 1 for private og 1 for offentlige virksomheder. Møderne har præcis det samme indhold som de fysiske møder, og du kan følge undervisningen fra din computer, mobil eller tablet – fra kontoret eller hjemmefra.

Du kan se dato- og holdoversigten her.

Pris

Medlemmer: kr. 7.900,- ekskl. moms / andre: kr. 9.300,- ekskl. moms.

Prisen inkluderer morgenmad, frokost og materiale.

Vi fakturerer for 4 møder ad gangen. Faktureringen sker primo oktober forud for sæsonstarten i november. Tilmelder du dig midt i sæsonen, faktureres der for det antal møder, der er tilbage i sæsonen.

Alle deltagere på Aktuel HR-jura får 25% rabat på HR-jura temamøder hele sæsonen.

Læs vores forretningsbetingelser her.

Tilmeld dig til Aktuel HR-jura

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik

Kom til HR-juraKonference 2021

I samarbejde med advokatfirmaet Norrbom Vinding tager pulsen på HR-juraen.

Afholdes den 25. november 2021.

Programmet for dagen

  • Status på covid-19
  • GDPR og whistleblowerordninger
  • Ferieloven
  • Ligeløn
  • Nyt fra EU, domstolene og Folketinget
  • Særlig opsigelsesbeskyttelse

> LÆS MERE HER

Hent brochure om Aktuel HR-jura Her kan du hente en brochure med info om Aktuel HR-jura. Hent folderen

Har du spørgsmål?

 

Dorte Solholt
Chef - HR Jura

T: +45 3348 8863
M: dsp@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik