Aktuel HR-jura henvender sig til alle, der arbejder med HR, ledelse og løn og gerne vil være fuldstændig ajour med HR-juraen. Uanset, om du er en privat eller offentlig virksomhed.

Vær på forkant med HR-juraen

Der kommer hele tiden nye regler og praksis på HR-jura området. Det kan være svært som virksomhed og HR at nå at følge med i. Derfor tilbyder vi Aktuel HR-jura, hvor du kan være på forkant med HR-juraen. Vi sorterer i den omfattende informationsstrøm fra Folketinget, domstolene og pressen og videreformidler alle væsentlige nyheder i en enkel og overskuelig form – allerede inden ændringerne træder i kraft.

I 2019 har vi særligt fokus på den nye ferielov og databeskyttelse i ansættelsesforhold.

Som deltager på Aktuel HR-jura er du altid opdateret på:

  • Ny lovgivning indenfor HR-området
  • Den seneste retspraksis
  • Nyt fra EU

Som deltager på Aktuel HR-jura er du altid opdateret på

  • Ny lovgivning inden for HR-området
  • Den seneste retspraksis
  • Nyt fra EU

Ud fra hvad der rører sig her og nu i virksomhederne, blandt politikerne, i pressen eller hos CfL, tager vi på hvert møde endvidere et emne med særlig aktualitet op til grundig gennemgang og debat.

Videndeling

På Aktuel HR-jura får du en enestående mulighed for at sparre og debattere med deltagerne på dit eget hold. Henover sæsonen opsamler vi og videreformidler eksempler på, hvordan andre deltagere har håndteret lovændringer og nye udfordringer i deres virksomhed.

Hvor og hvornår

På Aktuel HR-jura får du en enestående mulighed for både at sparre og debattere med deltagerne på dit eget hold, men også for at få del i erfaringerne fra mere end hundrede andre virksomheder, når CfL hen over sæsonen opsamler og videreformidler eksempler på, hvordan deltagerne har håndteret lovændringer og andre nye udfordringer i praksis.

Hvor og hvornår

Aktuel HR-jura følger folketingsåret fra Folketingets åbning til afslutningsdebatten i juni og består af 4 formiddagsmøder á 3 timer. Sæsonen starter i november.

Vi udbyder 9 hold i København, 1 hold i Aarhus og 1 hold i Vejle.

Tre af vores hold i København er direkte målrettet den offentlige sektor. Her er indholdet tilpasset offentlige virksomheder, så emnerne udelukkende retter sig mod dig, som kommer fra en offentlig organisation – uanset om du fra staten, kommunerne, regionerne eller en halvoffentlig virksomhed.

Et af vores hold i København er målrettet HR-medarbejdere, der er ansat i større private virksomheder og har tværgående funktioner i forhold til for eksempel implementering af ny lovgivning, udarbejdelse af generelle politikker med videre.

Du kan se dato- og holdoversigten her.

Pris

Medlemmer: kr. 7.300,- ekskl. moms / andre: kr. 8.200,- ekskl. moms.

Prisen inkluderer morgenmad, frokost og materiale.

Vi fakturerer for 4 møder ad gangen. Faktureringen sker primo oktober forud for sæsonstarten i november. Tilmelder du dig midt i sæsonen, faktureres der for det antal møder, der er tilbage i sæsonen.

 Alle deltagere på Aktuel HR-jura får 25 procent rabat på HR-jura temamøder hele sæsonen.

Læs vores forretningsbetingelser her.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Aktuel HR-jura ved at sende en mail til aktuel-hrjura@cfl.dk. I mailen skriver du dit navn, titel, mailadresse, din virksomhed og hvilket hold, du ønsker at deltage på.

Aktuel HR jura gratis møde

Gratis prøvetime

Er du i tvivl, om Aktuel HR-jura er noget for dig? Så er du velkommen til en gratis prøvetime.

Send os en mail på aktuel-hrjura@cfl.dk om, hvilket hold og hvilken dag der passer dig bedst. Du kan også ringe til os på tlf: 70230022 for at høre nærmere.

bog ansættelse fra start fra slut